Annonce
Skjern

Rema 1000 får ny nabo: Stor dansk kæde åbner efter flere år væk fra byen

Rema 1000 i Skjern får til november ny nabo. Foto: Sebastian Engelberth Hansen
Byen har lige fået en Rema 1000, og allerede næste måned kommer der liv i nabobutikken.
Annonce

SKJERN: Hektisk, men spændende.

Sådan betegner Jesper Märcher Larsen det seneste år. For sidste år var han med til at åbne en Skousen i Ringkøbing, og i år flyttede den i nye lokaler for at lave en kombineret Skousen og Invitaforretning. Nu er firkløveret Jesper Märcher Larsen, Peter Byskov, Peder Agger og Jesper Buster Dalsgaard så klar til en ny udvidelse her i kommunen. Skjern får nemlig en Skousen.

Rema 1000 åbnede i september, og det er i nabolokalerne under samme tag, at Skousen får til huse. Det sker 12. november.

- Jeg er bare sindssygt spændt på, hvordan vi bliver modtaget, siger Jesper Märcher Larsen.

Han er medejer af Ringkøbing-butikken, hvor han arbejder til daglig med hvidevaredelen. Fremover skal han også være i Skjern af og til, og butikken i Skjern får også egen daglig leder. Jesper Märcher Larsen håber, at butikken i Skjern kan blive en succes. Og han tror på, at det kan lade sig gøre, uden at pengene behøver at vælte ind fra første dag.

- Over en femårig periode skulle det gerne begynde at se fornuftigt ud. Så skulle der gerne være noget mening i de timer og den energi, vi lægger i det, siger medejeren.

Da det blev kendt, at Rema 1000 skulle åbne, og at det var en forudsætning, at der også skulle være en anden butik i bygningen, så han og de tre andre medejere en god mulighed for igen at få en Skousen til Skjern. Nu er kontrakten om lejemålet på knap 400 kvadratmeter så skrevet under, og forarbejdet til åbning er i gang.

Annonce

Skousen udvider på landsplan

Som franchisetagere ejer og driver de fire altså snart to butikker i Ringkøbing-Skjern for til gengæld at betale Skousen for at bruge kædens navn og koncept.


Over en femårig periode skulle det gerne begynde at se fornuftigt ud. Så skulle der gerne være noget mening i de timer og den energi, vi lægger i det.

Jesper Märcher Larsen


Hos Skousen-kæden er man glade for, at franchisetagerne har taget initiativ til at åbne endnu en Skousen.

Uden det lokale initiativ var det ikke sket på nuværende tidspunkt. Butikken bliver hvidevarekædens nummer 61 i Danmark og er en del af en større plan om flere forretninger.

- Vi har et mål om, at vi skal have 10-20 flere butikker i Danmark inden for de næste to-tre år, alt afhængig af hvilke lejemuligheder vi får tilbudt, siger Thomas Frandsen fra Skousen.

Han har ansvaret for de butikker, der bliver etableret i Danmark. Men selvom han er glad for, at Ringkøbing-Skjern nu dobler op på butikker, skal han nok ikke regne med, at de fire fra Ringkøbing-butikken kaster sig ud i endnu flere butiksåbninger.

Lige nu er det vigtigste at komme ind i driftsfasen for den nuværende forretning i Ringkøbing og den kommende i Skjern.

- Vi skal begynde at drifte og at kere os om vores kernekunder. Jeg tror ikke, det bliver godt, hvis man kører alt for hårdt på. Det kan være, det ændrer sig om tre år, men lige nu ser jeg ikke andet være interessant, siger Jesper Märcher Larsen.

Jesper Märcher Larsen glæder sig til også at åbne en Skousen i Skjern. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Skousen har tidligere ligget i Skjern, men det var med andre ejere af butikken og kæden. Rigmand og Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen ejer i dag Skousen-kæden og den online hvidevareforhandler White Away.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Gør dig klar til store test-weekend: Regionen reserverer tusindvis af testtider til Ringkøbing-Skjern

Annonce