Annonce
Skjern

Overtagelse til oktober: Dagligvarebutik åbner inden sommerferien næste år

Direktør i Rema 1000, Jan Poulsen, håber, at den nye butik i Skjern kan åbne inden næste sommerferie. Arkivfoto
Arbejdet med at rive den gamle bygning ned begynder hurtigst muligt efter overtagelsen 1. oktober.

Skjern: Rema 1000 er langt med planlægningen af den kommende butik på Farverivej 5, hvor Skjern Autoservice ligger i dag.

- Vi har fået godkendt lokalplanen for området og er i gang med at indhente byggetilladelse. Hvis alt går som forventet, så åbner den nye butik i første halvår af 2020, fortæller direktør Jan Poulsen fra Rema 1000.

Rema har aftalt med sælger af ejendommen, at overtagelsen sker 1. oktober.

- Det passer vist bedst i den nuværende ejers planer, siger Jan Poulsen.

Rema Butiksudvikling er allerede godt i gang med projekteringen af den nye butik.

- Der skal både søges nedrivningstilladelse og byggetilladelse hos kommunen, og det kan godt tage noget tid. Nedrivning kan jo også godt tage længere tid end forventet. Når vi skal til at bygge, har vi erfaring for, at der godt kan være ventetid på betonelementer. Det har forsinket andre nye butikker, forklarer Jan Poulsen.

Rema skal også betale for de svingbaner, der skal være med til at få trafikken på Østergade til at glide så let som muligt.

Med alle forbehold in mente håber Jan Poulsen, at den nye Rema 1000 kan åbne inden sommerferien 2020.

Ud over en Rema 1000-butik skal der også være en udvalgsvarebutik på grunden.

- Vi skal nu i gang med at finde en butik, som har lyst til at ligge på grunden. Jeg har flere gange lovet, at vi ikke tager en butik fra Skjerns bymidte og flytter den ud til den nye Rema butik. Det kan så godt være, at der kommer en konkurrent til en af de nuværende butikker, påpeger Jan Poulsen.

Den nuværende ejer af grunden, indehaver af Skjern Autoservice, Elan Christensen, har endnu ikke en endelig aftale på plads om, hvor Skjern Autoservice skal ligge i fremtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Lokal mand sigtet for spritkørsel

Læserbrev

Åbent brev til byrådet: Tag hensyn til handicappede og bevar Jobcenter og Borgerservice i midtbyen

Læserbrev: Kære politikere, Når I tirsdag tager hul på den videre beslutningsproces vedrørende Innovest II, vil vi i Danske Handicaporganisationer gerne pege på, at en udflytning af Borgerservice og Jobcenter eller andre offentlige serviceorganer til Innovest er uhensigtsmæssig for mange persongrupper – ikke mindst personer med nedsat førlighed. Hvis der sker en flytning, langt væk fra rutebilsstationen og banegården, vil det således være ganske svært for mange at deltage i møder hos de to serviceorganer. I dag går der dog nogle busser til Skolebyen, men disse er naturligvis prioriteret efter skolens time-skema. Og skulle man, som person med funktionsnedsættelse, endelig komme helt ud i den ende af Skjern by, ligger Ringvejen som den næste store forhindring. At krydse ringvejen er særdeles farligt, hvis bevægeapparatet ikke er som en ung sportsudøvers. Langt de fleste personer med et handicap, vil meget gerne have et tilknytningsforhold til arbejdsmarkedet, men det bliver meget sværere, og for nogen umuligt, at deltage i møder på Innovest II, hvis man er tvunget til at benytte offentlige transportmidler og så dernæst skal bevæge sig den, iflg. Google Maps, lange tur på cirka 2 km til Innovest. Så kære politikere – tag hensyn til mobiliteten for personer med bevægelseshandicap og bevar servicefunktionerne i Skjern midtby.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sidste bold er endnu ikke slået: 20 års kamp om rigmandens ulovlige tennisbane på Klitten

Annonce