Annonce
Ringkøbing-Skjern

Rekordmange eksilvestjyder samles til håndbold

Tanja Krogh Sørensen var tidligere medlem af Klub Eksilvestjyder . Nu er hun færdiguddannet og har fundet drømmejobbet hjemme i Ringkøbing-Skjern Kommune. Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune
330 unge vestjyder mødes tirsdag i Aarhus til en pep-talk om praktikpladser og jobmuligheder hjemme i Ringkøbing-Skjern Kommune, før de fra lægterne hepper på Skjern Håndbold i kampen mod hjemmeholdet fra Århus Håndbold.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Når der tirsdag 19. november føjtes til kampstart i Aarhus, vil 330 eksilvestjyder være med til at heppe på Skjern Håndbold. De unge er medlemmer af Ringkøbing-Skjern Kommunes Klub Eksilvestjyder, og billetterne til arrangementet, som også byder på faglig og social networking og tarteletter af libitum, blev revet væk.

Deltagerne skal blandt andet lytte til tidligere eksilvestjyde Tanja Charlotte Krogh Sørensen, som fortæller om at bytte tilværelsen som studerende i Aarhus ud med drømmejobbet som biolog hos Danmarks største laksefarm i Hvide Sande.

Hun er et godt eksempel på, at der er spændende jobs og gode karrieremuligheder hjemme i Ringkøbing-Skjern Kommune, siger kommunens bosætningskoordinator Dorthe Frydendahl.

Ved arrangementet kan deltagerne også lytte til oplæg om mulighederne for at finde praktikplads, et semesterprojekt eller hovedopgave i en virksomhed i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Annonce

Det betaler sig

- Når vi som kommune bruger tid og kræfter på at holde forbindelsen med unge vestjyder i studiebyerne er det ikke bare, fordi det er hyggeligt, men fordi vi kan se, at det nytter at minde dem om de mange job- og karrieremuligheder deres gamle hjemstavn byder på. Ledighedsprocenten i kommunen er lav og mange af vores virksomheder mangler medarbejdere - også dem med de lange uddannelser. Så det er win-win, siger Dorthe Frydendahl i en pressemeddelelse - og tilføjer:

- Eller win, win, win, hvis nu Skjern Håndbold også tager sejren over Århus Håndbold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce