Annonce
Vestjylland

Rekordmange aktiviteter for børn og unge i sommerferien

Èn af sommeraktiviteterne er Musikcamp, hvor børn og unge får en musikoplevelse sammen med nye venner. Foto: Holstebro Kommune
Coronaen sætter en dæmper på lysten til at rejse til udlandet - men ikke på lokale ferieaktiviteter i sommerlandet. Børn og unge i Holstebro Kommune har aldrig før fået så mange tilbud om sommeraktiviteter som i år.
Annonce

Holstebro: "Ude godt, men hjemme bedst" lyder et gammelt mundheld. Om det kommer til at gælde for sommerferien 2020 vil snart vise sig.

I hvert fald har coronaen aflyst mange udlandsrejser, og Holstebro Kommune har derfor i år sat ekstra gang i den hjemlige ferietid med over 100 sommeraktiviteter for børn og unge.


Man kan også ride på islænderheste eller rulle på skateboard. Opleve teater, trylleshow og fysikshow. Eller fikse sin cykel på værkstedet så den er klar til pumptrack-banen.

Holstebro Kommune


Der vil være flere aktiviteter hen over sommeren end nogensinde før. Det garanterer kommunen i en pressemeddelelse.

Sommerens aktivitets-kalender byder blandt andet på skydeskole, ATV-ræs og træklatring til danseballade, kagebagning og sæbeproduktion.

Der er mulighed for at komme på adskillige udflugter og camps, fange fisk, sove i shelters eller ro en tur på havet.

Man kan også ride på islænderheste eller rulle på skateboard. Opleve teater, trylleshow og fysikshow. Eller fikse sin cykel på værkstedet så den er klar til pumptrack-banen.

De mange aktiviteter kan ses via hjemmesiden: www.holstebro.dk/sommer.

Annonce

Penge fra sommerpakke

Sommer-aktiviteterne udspringer fra en lang række aktører, puljer og projekter - heriblandt "Bevæg dig for livet", "Sommer i trekanten" og ikke mindst statens såkaldte sommerpakke.

Fra sommerpakken har Holstebro Kommune fået 2.180.000 kroner målrettet børn og unge.

Holstebro Ungdomsskole har barslet med sommerprogrammet, der udelukkende indeholder gratis tilbud for alle 13 til 18-årige.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsmyndigheder vil anbefale obligatorisk brug af mundbind i offentlig transport

Annonce