Annonce
Sport

Rekordhøjt antal deltagere i julestævne i 12 haller i og omkring Skjern

Som tidligere år - her i 2017 - er der igen mange hold, der overnatter et par dage her i kommunen i forbindelse med julehåndboldstævnet. Arkivfoto: Kim Haugaard
133 hold med 1.800 spillere fra det meste af landet deltager i årets jule cup. 12 haller tages i brug ved stævnet.
Annonce

Skjern: Skjern Håndbold kunne melde om udsolgt på rekordtid og et rekordhøjt antal deltagende hold ved jule cuppen, der afvikles 28. og 29. december i 12 haller i og omkring Skjern.

Holdene kommer fra AGF, Alslev, Borris-Rækker Mølle, Dybbøl, GOG, HH90/Lægården, Hvide Sande, Hørning, IF Stjernen Odense, Jersie, Kolding, Mejdal-Halgård, Resenbro, Ribe, RSU-Ringkøbing, SIK Søndermarken, Stavtrup, Stilling, Sønderris, Tarm, Team Vest Håndbold, TPI Odense, Tved, Viby Stavtrup, ØBG Silkeborg og Skjern.

- Det er helt vildt, at så mange har lyst til at bruge en stor del af deres juleferie på at tage til håndbold i Ringkøbing-Skjern Kommune, siger stævneleder Kate Sunesen i en pressemeddelelse.

- Vi er beærede over at de endnu engang vælger at tage turen til Skjern og være en del af Skjern Bank Jule Cup. Det betyder meget for os i Skjern Håndbold, at vi kan afvikle et så velfungerende stævne og at opbakningen samtidig følger med, fortsætter Kate Sunesen.

I år er stævnet udvidet med hold ned til U9 årgangen, så man nu har hold med fra U9 og op til U17. Det breder stævnet ud på rigtig mange årgange, og dermed forventes der også omkring 1.800 deltagende.

Med 133 hold fordelt på fem årgange giver det også et større logistisk puslespil når turneringsplanen skal laves.

- Vi er heldigvis beriget med mange gode faciliteter i Ringkøbing-Skjern Kommune. Derfor er det muligt for os, at afvikle 347 kampe i 12 forskellige haller, fortæller Kate Sunesen.

Til et håndboldstævne som Skjern Bank Jule Cup er det også vigtigt at få noget godt at spise og drikke. Det er samtidig vigtigt for Skjern Håndbold, at det er noget ordentligt mad der bliver serveret.

Når det hele gøres op, så er Skjern Bank Jule Cup ikke alene et godt stævne for holdene og Skjern Håndbold, men for hele Ringkøbing-Skjern Kommune. Mange af holdene har forældre og søskende med, og dermed bliver der også bakket op om de lokale hoteller, restauranter og byer i det hele taget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Bar, sognegård og fitnesscenter ramt: Coronaen blusser op i Ringkøbing-Skjern

Annonce