Ringkøbing

Rekorddeltagelse til 25 års jubilæums-fodboldstævne i Lem

Stævneleder Lars Schmidt (th.) står med den første pokal tilbage fra 1994, hvor Smede Cup blev afholdt for første gang. Pokalen er håndlavet og har fulgt stævnet de sidste 25 år. Lars Schmidt ses her sammen med DGI Vestjyllands nye fodboldkoordinator Jacob Olesen. PR foto

Næsten 500 fodboldspillere er tilmeldt Smede Cup 2019. Det er en stigning på omkring 100 procent fra sidste års deltagelse med 270 fodboldspillere.

Lem: I vinterferieugen har Lem Hallen de seneste mange år haft mange glade fodboldspillere, der har deltaget i Smede Cup. I år er ingen undtagelse, når stævnet fejrer sit 25 års jubilæum, og her er hallen fyldt til bristepunktet med rekordstor deltagelse af hold.

- Vi glæder os til at fløjte Smede Cup i gang for 25. år i træk, hvor flere tusinde børn gennem årene har haft nogle fantastiske fodboldoplevelser. Det er ikke mindst takket være frivillige og sponsorer, som vi altid har fået god opbakning fra, siger stævneleder Lars Schmidt fra Lem BK i en pressemeddelelse.

Stævnet er for alle U8-U17 drengehold samt U19 og herre senior, og der spilles med fire eller fem spillere på banen af gangen alt efter række.

I de mindste rækker er der medaljer til alle, mens der fra U12 og op er pengepræmier alt efter antal deltagende hold i rækkerne. Der kåres desuden en Cup-spiller i hver række.

Lem BK har i år valgt at samarbejde med DGI Vestjylland omkring afvikling af stævnet. DGI Vestjylland står for alt det administrative i forbindelse med tilmeldinger samt den elektroniske spilleplan, mens Lem BK står for selve afholdelsen af stævneweekenden.

Hjælp fra DGI

Næsten 500 fodboldspillere er tilmeldt jubilæumsstævnet i 2019, og det er en stigning på omkring 100 procent fra sidste års deltagelse med 270 fodboldspillere.

- Jeg sætter stor pris på samarbejdet med DGI Vestjylland. De har været en god og vigtig medspiller i forhold til at løfte vores stævne fra 45 deltagende hold sidste år til 83 hold i 2019, siger Lars Schmidt, stævneleder for Smede Cup.

Smede Cup fløjtes i gang fredag 15. februar, og den sidste jubilæumskamp spilles søndag 17. februar.

0/0
Ringkøbing

Erhvervsfolk køber gammelt posthus: Vores ultimative drøm er et diskotek

Ringkøbing

2 x 10 hurtige til Hingerne

Ringkøbing

På vej: Påskefarver og summende venner

Ringkøbing

John Fisker nummer 2 på direktørrangliste

Erhverv

Mini Bazar genåbnet - ny ejer er ikke bekymret for hærværk

Ringkøbing

Damtoften har fået sin egen hjertestarter

Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost

Ringkøbing

Odd Fellow åbner for hemmelighederne