Annonce
Skjern

Rekord: Minihøjskole løb tør for stole til sæsonpremieren

Skjern Håndbolds Carsten Thygesen trak fulde huse, da minihøjskolen havde premiere på årets foredragsrække. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Over 150 deltog i seneste udgave af en minihøjskole i Rækker Mølle. Næste udgave er 22. oktober, hvor fokus er på Rumænien.
Annonce

Rækker Mølle: Minihøjskolen på Rækker Mølle Skolen kom godt fra land. Højskoleudvalget skønner, at Minihøjskolen med over 150 deltagere slog sin egen rekord i fremmøde, og højskolen løb endda tør for stole.

De mange deltagerne fik da også en udbytterig formiddag.

Først fik Carsten Thygesen ordet. Han fortalte om Skjern Håndbold, men hans egentlige ærinde var nok at redegøre for de værdier, som styrer Skjern Håndbold, og som er alment gældende i enhver sammenhæng.

Det handler om at være et ordentligt og troværdigt menneske, som forstår værdien i at være noget for andre og at skabe noget sammen.

Carsten Thygesen havde en håndfuld fribilletter med til Skjerns kamp i IHF-cuppen, og mere end 50 minihøjskoleelever mødte op til kampen. Desværre tabte Skjern, men publikum fik alligevel en spændende oplevelse.

I anden lektion fik Ole Graversen ordet. Han er født og opvokset på Hanning Skole, og kunne ved hjælp af billeder og fortælling give et hyggeligt indtryk af livet - og især skolelivet i Hanning.

Fredag 22. oktober slår Minihøjskolen dørene op igen. Denne gang skal tilhørerne mindes begivenhederne i Europas historie for 30 år siden med særligt henblik på Rumænien og Ceausescus fald. Leif Kofoed vil fortælle om de begivenheder, der forandrede Europa.

Derefter vil Luminita Cuvuliuc fra Hanning fortælle om, hvordan det var - og er - at komme fra Rumænien til Danmark.

Alle er velkomne til en formiddag på Rækker Mølle Skolen mellem kl. 9.30 og 11.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Vestjylland

Åbner ny butik i havnebyen

Annonce