Annonce
Videbæk

Rejsegildet blev fejret: Padeltennis nærmer sig

Ildsjælene, når det gælder padeltennisbanerne i Videbæk Tennisklub, var med til rejsegildet på de to baner. Fra venstre Peter Jørgensen, Bjarne Mikkelsen, Sven Erik Steffensen og Kaj Christiansen. Foto: Pernille Høy.

VIDEBÆK: For blot en måneds tid siden blev det første spadestik til de to nye padeltennisbaner ved Videbæk Tennisklub taget. Tirsdag var klubben allerede klar til rejsegildet, som blev fejret i selskab med blandt andre de klubmedlemmer, som siden 2016 har arbejdet for at få de to baner bygget. Frivillige, venner og bekendte af tennisklubben var også med til at hejse kransen og spise pølser og brød, der hører sig til ved et rejsegilde. Padeltennisbanerne vil, når de står færdige en gang hen i september, have glasvægge og overdækning.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Økonom bakker rektorer op: Skolearbejdet er hovedbeskæftigelsen

Annonce