Annonce
Kultur

Regn og storm ingen hindring: Hårdhudede vestjyder ville se Naturkraft trods naturens søndagsraseri

Hårdføre vestjyder på søndagstur til Naturkraft. Privatfoto.
En lille flok behjertede vestjyder trodsede vejret og drog på søndagstur til Naturkraft; turen gentages ekstraordinært søndag den 16. februar, hvor de frivillige guider håber på godt vejr til den absolut sidste udflugt til det kommende oplevelsescenter, før det åbner til juni.

RINGKØBING: Mens de fleste sad tørt og varmt indendøre søndag eftermiddag, mødte en hårdhudet - og regntøjs-beklædt - flok vestjyder lidt før klokken 14.00 op ved Generator.

Herfra var der lagt op til en to timer lang søndagstur i Naturkraft-området, guidet af Naturkrafts frivillige.

Og skulle nogen tro, at turen blev afblæst - om man så må sige - bare på grund af vejret, så tog de grundigt fejl. Ikke færre end 18 vestjyder trodsede den voldsomme blæst og regn, og tog med på rundvisningen.

- Det var dejligt, og de fik en forsmag på, hvordan det aldrig er dårligt vejr i Naturkraft - og at det giver en oplevelse, som huskes, siger lederen af de frivillige, Inge Marie Vestergaard.

Egentlig skulle det have været uigenkaldelig sidste rundtur før åbningen af Naturkraft, der jo nu er i fuld gang med at blive færdigbygget. Der bliver dog en ekstra tur søndag, fortæller hun.

- Mange havde forinden vist interesse for at deltage i turen, men vi forstår godt alle dem, der valgte at blive hjemme. Og selv om turen i søndags var sidste offentlige rundvisning inden åbningen i juni, har vi besluttet at tilbyde en rundvisning på søndag den 16. februar klokken 14 til 16 med mødested på Generator.

- Så krydser vi fingre for bare lidt bedre vejr end i søndags. Vi anbefaler under alle omstændigheder gummistøvler. Der var meeeget vådt på turen hen til Naturkraft søndag eftermiddag, slutter Inge Marie Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Manden der skabte Legofiguren er død

Ringkøbing-Skjern

Ørskovs mor ansat i stilling, som datteren fik trumfet igennem i byrådet

Annonce