Annonce
Kultur

Regn og storm ingen hindring: Hårdhudede vestjyder ville se Naturkraft trods naturens søndagsraseri

Hårdføre vestjyder på søndagstur til Naturkraft. Privatfoto.
En lille flok behjertede vestjyder trodsede vejret og drog på søndagstur til Naturkraft; turen gentages ekstraordinært søndag den 16. februar, hvor de frivillige guider håber på godt vejr til den absolut sidste udflugt til det kommende oplevelsescenter, før det åbner til juni.

RINGKØBING: Mens de fleste sad tørt og varmt indendøre søndag eftermiddag, mødte en hårdhudet - og regntøjs-beklædt - flok vestjyder lidt før klokken 14.00 op ved Generator.

Herfra var der lagt op til en to timer lang søndagstur i Naturkraft-området, guidet af Naturkrafts frivillige.

Og skulle nogen tro, at turen blev afblæst - om man så må sige - bare på grund af vejret, så tog de grundigt fejl. Ikke færre end 18 vestjyder trodsede den voldsomme blæst og regn, og tog med på rundvisningen.

- Det var dejligt, og de fik en forsmag på, hvordan det aldrig er dårligt vejr i Naturkraft - og at det giver en oplevelse, som huskes, siger lederen af de frivillige, Inge Marie Vestergaard.

Egentlig skulle det have været uigenkaldelig sidste rundtur før åbningen af Naturkraft, der jo nu er i fuld gang med at blive færdigbygget. Der bliver dog en ekstra tur søndag, fortæller hun.

- Mange havde forinden vist interesse for at deltage i turen, men vi forstår godt alle dem, der valgte at blive hjemme. Og selv om turen i søndags var sidste offentlige rundvisning inden åbningen i juni, har vi besluttet at tilbyde en rundvisning på søndag den 16. februar klokken 14 til 16 med mødested på Generator.

- Så krydser vi fingre for bare lidt bedre vejr end i søndags. Vi anbefaler under alle omstændigheder gummistøvler. Der var meeeget vådt på turen hen til Naturkraft søndag eftermiddag, slutter Inge Marie Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce