Annonce
Ringkøbing-Skjern

Region åbner for flere coronatests i Ringkøbing 

Testenheden i Ringkøbing har i skrivende stund åbent fra 09.00 til 11.00, men dette kan ændre sig fra dag til dag. Foto: Mette Mørk


Annonce

Ringkøbing: Der kommer nu flere muligheder for at blive testet for coronavirus i sundhedshuset i Ringkøbing.

Det oplyser Region Midtjylland.

Åbningstiderne hedder på nuværende tidspunkt stadigvæk 09.00 til 11.00, men regionen har ifølge sin presseafdeling givet testenheden i Ringkøbing mulighed for at teste flere end hidtil i tidsrummet.

Det sker, efter at Ringkøbing-Skjern Kommune med 34 nye smittede den seneste uge er kommet et godt stykke over den bekymringsgrænse på 20 bekræftede smittede per 100.000 indbyggere, som myndighederne arbejder med. I skrivende stund hedder tallet for kommunen 60 nye bekræftede tilfælde per 100.000 borgere.

Denne udvikling gjorde også, at den lægefaglige direktør i regionens præhospitale indsats, Per Sabro, tirsdag morgen lovede, at der ville komme flere testtider i Ringkøbing, hvor der indtil da var fuldt booket ugen ud.

Han fortæller, at seruminstituttet arbejder mod at kunne øge testkapaciteten på landsplan fra de nuværende 36.000 til op mod 50.000 og 60.000 personer dagligt.

Testenheden i Ringkøbing er kun for personer uden symptomer på covid-19. Har man symptomer på coronavirus skal man henvises til test gennem egen læge.

Man kan bestille tid til test på www.coronaprover.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Ringkøbing-Skjern

Minkavlere sværtet uden grund: Statens Seruminstitut sendte ikke spørgeskema til avlernes e-bokse

Hvide Sande

Smitte på minkfarm nær Søndervig: Stribe af farme fra Vonå til slusen i Hvide Sande falder inden for døds-zonen

Annonce