Ringkøbing

Reggae-aften på Generator

Der er gang i den, når Total Hip Replacement indtager scenen. Pressebillede

Generator får besøg af Gaffa-nominerede Total Hip Replacement.

Ringkøbing: Generator kan lørdag 23. februar byde velkommen til det otte mand store band Total Hip Replacement. Bandet er et reggae/afro/fusions orkester, der har spillet rundt i verden fra Island til Tanzania.

Bandet er ungt, energisk og sprudlende med mere end 200 koncerter og flere udlandsrejser i bagagen. Når de spiller koncerter, er det en fest på scenen, en smilende spilleglæde og seriøse musikalske budskaber, der omfavner publikum.

Bandet er nomineret til Gaffa Awards 2019 i kategorien "Årets Nye Danske Navn" og har desuden gjort sig bemærket med deres særegne og energiske liveoptrædener på bl.a. SPOT Festival, Smukfest og Iceland Airwaves.

Total Hip Replacement nyfortolker og forener reggae, soul og funk med afrikansk highlife, inspireret af Bob Marley, The Black Seeds, Fat Freddys Drop og den moderne newzealandske reggaescene.

Bandet har et specielt forhold til Afrika og har rejst i Ghana flere gange, hvor de blandt andet har spillet på festivaler, skoler, store tv-shows og er blevet inspireret af dygtige ghanesiske musikere og deres energiske tilgang til musikken.

I november 2016 tog bandet til Tanzania, hvor de blev mødt med stor entusiasme og flere invitationer til store festivaler. Det førte til en turné på ti koncerter i november 2017, hvor bandet turnerede i Kenya, Tanzania og Zanzibar. 2018 førte til flere koncerter i Ghana, Finland og Island.

I år er bandet at finde på festivaler, spillesteder og arrangementer i Danmark, Grønland, Færøerne og Island.

0/0
Ringkøbing

Konfirmation i Ringkøbing Kirke, den 28. april klokken 10.00

112

Ung mand tage uden kørekort tre gange - så røg bilen

Ringkøbing

Masja udgiver dogme-plade

Ringkøbing

Gamle Dage Ekstra: Fjordstien fylder 100 og er en af de ældste naturstier i Danmark

Ringkøbing

Travl påske for tyvene: Fire indbrud på én vej

112

Bilist undveg krondyr - men ramte vejtræ

Kultur For abonnenter

Esbens elektriske Eldorado fylder hele huset: Jeg er vaccineret med en grammofonstift