Annonce
Hvide Sande

Recepten er klar: Apoteker øjner flere kunder og åbner filial i Søndervig

Indehaveren af Ringkøbing Løve Apotek, Henning Lukasen, forventer, at han skal have to medarbejdere til at betjene den selvstændige filial, han i foråret 2022 åbner hos Meny-supermarkedet i Søndervig. Foto: Johan Gadegaard
Apoteker Henning Lukasen har indgået en aftale med indehaverne af Meny-supermarkedet i Søndervig, hvor der i foråret 2022 åbner en selvstændig filial.
Annonce

Ringkøbing/Søndervig: Det er absolut ikke videnskabeligt bevist, men der er nok flere mennesker, der bliver ramt af hovedpine, får for megen sol eller kommer i ubehagelig nærkontakt med en brandmand i Vesterhavet, når den gigantiske Lalandia-feriepark for alvor trækker folk til Søndervig fra foråret 2022.


Når vi kommer til foråret 2022, bliver der behov for, at folk i Søndervig-området får lettere adgang til apotekervarer, end de har i dag

Henning Lukasen, apoteker


Det er netop med baggrund i den øgede tilstrømning af turister på vestkysten, at indehaveren af Ringkøbing Løve Apotek, Henning Lukasen, har besluttet sig for at åbne en selvstændig filial i badebyen:

- Når vi kommer til foråret 2022, bliver der behov for, at folk i Søndervig-området får lettere adgang til apotekervarer, end de har i dag, siger Henning Lukasen.

Han har indgået en aftale med indehaverne af Meny-supermarkedet, hvor der er planlagt en omfattende modernisering af hele forretningen, når 2021-sæsonen går på hæld:

- Vi har indgået et lejemål med virkning fra 1. april 2022, og apoteket skal i hvert fald stå klar til påske næste år, tilføjer Henning Lukasen om den kommende shop-in-shop, der bliver på omkring 75 kvadratmeter.

Annonce

Pres på trafikken

Apotekeren fra Ringkøbing har i forvejen et godt kendskab til Meny, hvor han i dag servicerer et håndkøbsudsalg, der betjenes af ansatte i supermarkedet:

- På den her måde styrker vi betjeningen fagligt ved at sende et par apotekermedarbejdere til Søndervig. Det bliver sådan, at man kan gå ind med sin recept og få udleveret de p-piller eller den smertestillende medicin, som lægen har udskrevet, siger Henning Lukasen og tilføjer:

- Der bliver pres på trafikken i området, og det her et spørgsmål om at servicere de tusindvis af mennesker, der kommer til Søndervig, bedre - så de slipper for at skulle køre ind til Ringkøbing.

Annonce

Fortsat i Hvide Sande

Henning Lukasen understreger, at satsningen i Søndervig ikke kommer til at gå ud over betjeningen i Hvide Sande, hvor Ringkøbing Løve Apotek driver et apoteksudsalg på Metheasvej:

- I Hvide Sande vil der stadig være behov for sådan en butik, hvor man kan gå ind og købe eksempelvis 20 Pamol eller noget solcreme.

Under Ringkøbing Løve Apotek hører også Videbæk Apotek, håndkøbsudsalg i Tim, Kloster, Velling, Fjelstervang, Spjald og Ølstrup samt et medicinudleveringssted i Lem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern

Regionen reagerer: Opretter testcenter i Skjern – men ikke med lyntest og kun én uge

Erhverv

Vestjysk Bank fyrer 75 medarbejdere

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Sport For abonnenter

Tommy Jepsen har været fodboldtræner i 42 år: - Jeg har da forsøgt at holde pause, men det er aldrig rigtig blevet til noget

Annonce