Annonce
Ringkøbing Håndbold

Rebecca Sønderskov: - Alle har det svært mod Ringkøbing Håndbolds forsvar

Rebecca Sønderskov er glad for Ringkøbing Håndbolds startprogram, for det har givet plads til at fjerne begynderfejlene, inden de svære modstandere kommer. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Inden sæsonen satte Ringkøbing Håndbold et delmål om at hente 10 point i de første fem kampe i 1. division. Nu kan holdet indfri målet ved på hjemmebane at besejre Sæby søndag eftermiddag. Følg kampen live her fra klokken 16.30.

Ringkøbing: Et af Ringkøbing Håndbolds delmål var at stå med 10 point efter de fem første kampe. Det mål kan holdet indfri, hvis de søndag eftermiddag besejrer Sæby.

- Ja vi har fået en god start. Helt sikkert. Nu skal vi bare holde fast, siger playmaker Rebecca Sønderskov.

Hun har en god forklaring på Ringkøbings flotte sæsonstart.

- Vi har et vildt godt forsvar. Alle hold har det svært mod det forsvar. Og når vi løber - både i kontrafasen og i det etablerede angrebsspil - så er der ingen, der kan følge med os. Det har vi set i flere perioder af kampene, fortæller Rebecca Sønderskov.

Med sine 1,60 meter er hun ikke selv en del af forsvaret.

- I hvert fald ikke når vi dækker fladt, som vi gør det meste af tiden. Det kunne bedre gå, hvis vi skulle dække meget offensivt, fortæller Rebecca Sønderskov, der kom til Ringkøbing Håndbold fra Aalborg, efter hun tidligere har spillet i Herning og i TTH Holstebro.

Hun har sin styrke i højt tempo og et godt fintespil.

- Jeg glæder mig til at blive bragt mere i spil, så jeg kan vise mine kvaliteter frem. Jeg synes, jeg kan mere, end jeg har vist til nu. Vi har mødt hold, vi skal slå. Det har betydet, at vi har løbet meget kontra, og så er jeg ikke nået at komme på banen, inden vi har scoret. Men efter kampen mod Sæby får vi en periode, hvor vi skal møde nogle af de hold, vi regner med, bliver konkurrenter i toppen. Så kan det være, der bliver mere brug for mit fintespil og mit overblik. Alt i alt er kampprogrammet ideelt for os. Vi har haft nogle forholdsvis lette kampe, hvor vi har haft plads til at lave begynderfejl, som et nyt hold altid laver. Nu kommer de sværere kampe snart, og dem er vi godt rustet til nu, fortæller Rebecca Sønderskov, der er noteret for fire scoringer i de første fire runder.

Kampen mod Sæby er Ringkøbings kun anden hjemmekamp i sæsonen efter sejren hjemme over Rødovre midt i september.

- Så vi glæder os vildt meget til at spille på hjemmebane igen. Det er lidt mærkeligt ikke at have spillet flere hjemmekampe så langt hen i oktober, siger cheftræner Jesper Holmris.

Han ved godt, Sæby er et hold, Ringkøbing skal slå hjemme i Green Sports Arena.

- Men helt så enkelt er det ikke. Sæby har slået Hadsten, og de har slået Stjernen på udebane. Sæby tabte også kun med tre mål hjemme mod SønderjyskE. Det bliver ikke nogen walkover, siger Jesper Holmris.

Han peger på, at det bliver første gang i sæsonen, Ringkøbing møder et hold med flere gode skytter.

- De spiller ikke specielt hurtigt, så det passer godt til os. Men de spiller med meget få fejl, og de har en god fysik. Heldigvis dækker vi selv op på højt niveau i langt det meste af tiden, så jeg tror nu nok, vi skal kunne holde Sæby. I angrebet har vi haft lidt for mange udfald. Det skal vi have ændret på. Jeg håber, den her kamp kan blive en god afpudsning af tingene, inden vi står foran de næste svære kampe, siger Jesper Holmris.

Hvis du ikke har mulighed for at være i Green Sports Arena søndag eftermiddag, kan du følge Ringkøbing mod Sæby live her på Dagbladets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce