Annonce
Tarm

Rasmus til Vestjylland: Seebach får genvalg på festival

Der bliver garanteret god stemning i det store koncerttelt, når Rasmus Seebach gæster årets udgave af Bork Festival. Arkivfoto: Torben Glyum
Bork Festival har søndag offentliggjort yderligere seks navne til årets folkefest, der begynder 29. juli.

Bork: Det giver god mening, at folkene bag Bork Festival netop har præsenteret Rasmus Seebach som et af årets hovednavne til dette års festival, for den 39-årige hitmager står gang på gang øverst på publikums ønskeseddel.

- På scenen leverer Seebach altid nogle spektakulære og storslåede live-shows, og han er i dag kendt for at gøre sig ekstremt umage for at give publikum den ultimative koncertoplevelse hver gang, siger Arne Enggaard Poulsen, presseansvarlig på Bork Festival, der også i 2019 havde Rasmus Seebach på plakaten.

Søndag formiddag offentliggjorde festivalledelsen yderligere fem nye navne til koncertplanen, hvor kunstnere som Magtens Korridorer, The Grandfætters fra Thyborøn og Karl Kristian Band fra Hvide Sande er føjet til.

I forvejen er det meldt ud, at den fire dage lange festival - der begynder onsdag 29. juli - kommer til at byde på oplevelser med blandt andre Nik & Jay, Aqua, Malurt, Lars Lilholt Band, Citybois, Jung, Tørfisk, Queen Machine, Tennis og Birthe Kjær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Dagbladet mener: Man bliver stolt over de fastboendes 'folkebevægelse'

Man bliver flov overfor turisterne. Sådan lyder den korte, kontante begrundelse for et initiativ, der forleden fik 20 lokale frivillige til at trække i gummistøvlerne og trodse møgvejret for at bruge deres lørdag på at samle de store mængder affald op, som i månedsvis har skæmmet grøfterne langs Klitvejen. Bag initiativet står Hvide Sande-parret Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen. Det er dem, der har følt sig så flove over at se den smukke Margueritrute omdannet til en skamfuld skralderute, at de har valgt at tage affaldssækken i egen hånd og gøre noget ved sagen. I første hug blev 74 sække fyldt med øldåser, flasker, slikposer og meget andet skidt. 74 sække! Men der er såmænd tilstrækkeligt med skrald tilbage til, at man kan samle lige så meget op og mere til, når succesen gentages lørdag 29. februar - selvfølgelig forudsat, at der også denne gang dukker en pæn flok frivillige kræfter op, som vil bruge lidt af weekenden på en fælles forskønnelse af grøftekanten. De store mængder affald dukkede op til overfladen, da kommunens folk for nogle måneder siden rensede grøfterne op for at gøre dem i stand til bedre at kunne tage de store mængder af regnvand. Der var røster fremme om, at kommunen burde rydde op efter oprensningen, men afdelingsleder for Vej og Park Kristian Korsholm måtte med beklagelse afvise, at det kunne komme på tale. Det ville kræve mandetimer, der ikke er budget til, forklarede han. Det er sund fornuft, at kommunens ressourcer lige nu gør bedst fyldest ved at blive brugt på at skaffe afløb for de enorme vandmængder. Og det er udtryk for et beundringsværdigt borgersind, når private mennesker som Heidi Broe Vrist og Lars Anker Hansen ikke nøjes med at brokke sig over kommunen eller måske rense lidt på egen matrikel, men i stedet går forrest i en hel lille 'folkebevægelse'. Herfra letter vi på sydvesten og bukker i stor respekt for initiativet. Mennesker som jer er der god grund til at være stolt af! Der er mulighed for at blive en del af 'bevægelsen', hvis man møder op på parkeringspladsen ved genbrugsstationen i Hvide Sande lørdag 29. februar klokken 10. Det er ganske gratis at deltage. Og hvis andre byer skulle lade sig inspirere, fortæller vi gerne om det i Dagbladet.

Annonce