Annonce
Skjern

Rasmus Paludan vil have en snak med Skjern-borgere

Da Rasmus Paludan talte med fremmødte på torvet i Ringkøbing under valgkampen sidste år, kom en del unge for at se den omstridte politiker. Foto: Mads Dalegaard
Annonce

SKJERN: Den omdiskuterede politiker Rasmus Paludan, der er leder af partierne Stram Kurs og Hardline, har anmeldt en demonstration ved Vandkunsten i Skjern i dag, torsdag.

Ifølge Midt- og Vestjyllands Politi, der har modtaget anmeldelsen, begynder demonstrationen klokken 15.00.

Rasmus Paludan er kendt for at holde talrige demonstrationer rundt om i Danmark, hvor han taler som sine politiske synspunkter og i visse tilfælde for koran-afbrændinger. Især under valgkampen i maj 2019 havde partilederen mange demonstrationer overalt i landet. Partiet blev dog ikke valgt ind i Folketinget.

Den racisme-dømte partileder har senest vakt opmærksomhed, da han blev tilbageholdt af politiet i Frankrig, hvorfra han senere blev udvist. Desuden har hans måde at sikre vælgererklæringer på ført til, at der vil komme et forbud mod at betale folk for erklæringerne.

Onsdag var Rasmus Paludan på besøg i blandt andet Odense og Slagelse. På partiets Facebook-side, hvor der ofte bliver lagt videooptagelser af demonstrationerne, er der ved deadline ikke lagt et opslag op om demonstrationen i Skjern i eftermiddag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce