Sport

Rasmus Boysen skifter til norske Elverum

Rasmus Boysen skifter fra Ribe-Esbjerg HH til norske Elverum næste sæson. Arkivfoto: Ole Nielsen

Håndbold: Den tidligere Skjern-spiller Rasmus Boysen har fået fremtiden på plads.

Det er den norske storklub Elverum, som har hentet Rasmus Boysen i Ribe-Esbjerg HH på en toårig aftale. Rasmus Boysen skal i følge Elverums hjemmeside være manden, der skal 'stenge butikken', for Rasmus Boysen er indkøbt som manden, der skal styre Elverums forsvar.

Rasmus Boysen startede karrieren i Rindum SU, inden han skiftede til Skjern Håndbold. Derfra gik turen til TM Tønder, og de seneste sæsoner har den 26-årige bagspiller været i Ribe-Esbjerg HH.

Fodbold: Ringkøbing IF fik en glimrende start på sæsonen i U17 drenge liga 1, da Haderslev blev slået 6-3 efter 2-0 ved pausen.

- En rigtig fin start af os. Der blev arbejdet hårdt og koncentreret i det meste af tiden, fortalte træner Henrik Jensen.

Haderslev spillede godt og hurtigt i en jævnbyrdig første halvleg.

- Men de dummede sig efter syv minutter med en dårlig aflevering i forsvaret. Patrick Nielsen fangede en løs bold, og så scorede han efter at have afdriblet målmanden. Fem minutter senere scorede Tobias Jensen på hovedstød efter hjørnespark fra Anders Vesterbæk, fortalte Henrik Jensen.

RIF havde to-tre chancer mere i første halvleg, men det var først lige efter pausen, kampen blev lukket. Mads Nielsen scorede hurtigt til 3-0. Efter 60 og 62 minutter scorede Joakim Mogensen til 4-0 og 5-0.

- Så dalede intensiteten lidt. Haderslev fik reduceret, inden Mads Nielsen scorede til 6-1. Da Tobias Jensen fik en advarsel, fik Haderslev scoret to gange i overtal til 6-2 og 6-3. Men vi var i fuld kontrol, sagde Henrik Jensen.

Håndbold: Det er ved at være et stykke tid siden, runde 24 blev afviklet i herreligaen. Men nu har Divisionsforeningen Håndbold kåret rundens hold, og med på det hold er Skjern Håndbolds målmand Emil Nielsen. Det er sjette gang i denne sæson, Emil Nielsen er på rundens hold.

Håndbold: Hvide Sande KFUM sluttede sæsonen i jyllandsserien herrer pænt af, da de torsdag spillede mod topholdet Bov/Tinglev. På hjemmebane vandt Bov/Tinglev 23-19 efter 11-8 ved pausen.

- En fin afslutning på sæsonen. Der var flere gode ting, og i perioder spillede vi flot, fortalte træner Carsten Bjerg.

Det gjorde Hvide Sande KFUM ikke fra start. Der var mange fejl og afbrændere, så holdet kom bagud 8-2.

- Vi kom bedre i gang. Inden pausen var der reduceret til 11-8. I starten af anden halvleg var vi flyvende, og vi fik kontakt allerede ved 12-12. Vi var med til 16-16, hvor Bov/Tinglev lige havde et ekstra gear. Vi forsøgte med en mandsopdækning, men det fungerede ikke, så vi endte med at tabe med acceptable fire mål, sagde Carsten Bjerg.

For Hvide Sande KFUM scorede Bjørn Lindholm 6, Andreas Jensen 5, Mathias Pedersen 2, Lars Hansen 2, Niels Stage 2, Henrik Jespersen 1 og Carsten Bjerg 1 mål.

0/0
Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Skjern Håndbold

Perfekt start på slutspillet for Skjern Håndbold

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF

Fodbold

Ringkøbing fik et point i underholdende kamp