Annonce
Sport

Randers og Brøndby deler i vanvittigt overtidsdrama

Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Det blev til en scoring i overtiden for begge mandskaber, da Randers og Brøndby spillede 2-2 søndag.

To scoringer i overtiden afrundede et begivenhedsrigt drama søndag, da Randers og Brøndby spillede 2-2 i 3F Superligaens anden spillerunde.

Marvin Egho udlignede i kampens sidste sekunder den scoring, som Mikael Uhre selv havde sat ind i overtiden for Brøndby.

Emil Riis bragte Randers tidligt foran på en kontroversiel scoring, men Dominik Kaiser udlignede dog minutter efter for Brøndby i den hæsblæsende duel.

Begge hold havde noget at revanchere fra deres seneste kampe, og det betød, at kampen startede i et hæsblæsende tempo, og tilskuerne i Randers skulle ikke vente længe på den første scoring.

Randers-angriberen Emil Riis overløb Paulus Arajuuri efter otte minutter, og alene igennem lagde han bolden i mål.

Brøndby protesterede kraftigt over scoringen, og tv-billederne viste da også tydeligt, hvordan Riis tog bolden med hånden op til scoringen.

Protesterne forstummede dog minuttet efter. Dominik Kaiser kom for anden runde i træk på tavlen, da han dukkede op i feltet og udlignede lynhurtigt for Brøndby.

Kampen forsatte i et lidt langsommere tempo, men i en jævn halvleg havde begge mandskaber flere chancer for at bringe sig i front.

Skarpheden manglede dog, så de to hold gik til pause med 1-1.

Anden halvleg var akkurat så jævn som første. Begge mandskaber spillede friskt til og satsede meget i omstillingerne.

Det betød også, at kampen endte i et fuldstændig vanvittigt scenarie til sidst.

Indskiftede Mikael Uhre bragte Brøndby foran 2-1 i overtiden, men Marvin Egho ville ikke stå tilbage for det, og i kampens sidste sekunder udlignede han tæt under mål.

Kort forinden var Brøndby desuden blevet reduceret til ti mand, da Arajuuri fik sit andet gule kort for at bremse en Randers-chance. Det efterfølgende frispark førte til udligningen.

Akkurat efter scoringen fløjtede dommere kampen af, og de to hold spillede derfor 2-2.

Dermed fik Randers sit første point i denne superligasæson, mens Brøndby står noteret for fire point for to kampe.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Gør din borgerpligt - gå på restaurant

Hånden på hjertet... Hvornår har du sidst spist på en restaurant i din hjemby? Hvornår har du og din bedre halvdel sagt til hinanden: "I aften går vi ud at spise på Restaurant Xxx"? Hvornår har du og en flok venner senest sat hinanden stævne på en af byens restauranter for få en kulinarisk oplevelse? Og det tæller altså ikke, at I en fredag aften dropper madlavningen og henter en pizza eller noget andet ud af huset-mad. Vi taler om et rigtigt restaurantbesøg med menukort, opvartning og hele pibetøjet. Det er længe siden, ikke sandt? Et tilbagevendende samtaleemne blandt borgere her i kommunen er, hvorfor pokker vi ikke har ret mange gode restauranter. Ikke et ondt ord om ud af huset-spisesteder eller burger-, kylling- og pommefrites-restauranter, som vi har masser af; de kan såmænd sagtens være udmærkede. Vi taler om restauranter med kok i køkkenet, spisekort og tjener, der serverer en god middag, lavet på gode råvarer til en pris, der gør det muligt for en familie at spise ude uden at blive ruineret. De findes selvfølgelig - ingen nævnt, ingen glemt. Men når vestjyder taler med hinanden om restaurant-situationen, høres en tilbagevendende klage: Der er alt for få steder, hvor vi kan spise en ordentlig middag til rimelig penge! Vi lokale er ikke alene om beklagelserne. Den seneste tilfredshedsundersøgelse blandt turister viser, at de, der rejser til vort område, har den samme oplevelse; og den er særlig gal i Ringkøbing-Skjern Kommune på trods af, at vi har millioner af turistovernatninger hvert år. Udfordringen giver turistbranchen grå hår i hovedet. Med god grund. Et bredt udbud af spisesteder af god kvalitet øger et turistmåls tiltrækningskraft. De behøver ikke at være Michelin-klasse; men de må gerne hæve sig over fast food- og buffet-niveau. Hele turistbranchen og kommunen med har fokus på madområdet, hvor nøgleordet ikke mindst er "lokale råvarer". Desværre rykker det bare ikke rigtig. Kokkene vil åbenbart hellere arbejde østpå, tjenerne ligeså, og efterspørgslen svinger vildt, alt afhængig af årstiden. Det er ikke nemt... Der er kun en udvej. Vi må alle gøre vores borgerpligt. Vi må til at spise noget mere ude!

Portræt For abonnenter

Jiesper er både elektriker, antropolog og en klimaforsker der kigger ind i en skræmmende fremtid

Annonce