Annonce
Skjern

Ramt af corona for andet år i træk: Stauning aflyser årets jazzfestival

Jazzen kommer heller ikke til at svinge i år i Stauning. Nu er festivalen udsat til 2022. Arkivfoto: Jørgen Kirk

STAUNING: Bestyrelsen bag Ringkøbing Fjord Jazzfestival har besluttet at aflyse årets festival, der skulle have fundet sted i august.

Efter mange spørgsmål til politi og sundhedsmyndighederne, har festivalen erkendt, at det bliver umuligt at holde en festival indendørs i store telte, oplyser festivalen i en pressemeddelelse. Det er andet år i træk, at jazzfestivalen bliver aflyst på grund af corona.

Jazzfestivalen var ellers optimistiske tidligere på året. I februar vurderede festival-bestyrelsen, at en stor del af gæsterne tilhører den aldersgruppe, som stod først i køen til vaccine, og derfor ville være færdigvaccinerede til august.

Annonce

Desuden var der lavet en helgardering i forhold til bookingen, så musikerne var garanteret en booking næste år, hvis festivalen skulle blive aflyst.

2021-udgaven skulle også have været en jubilæums-festival, men det udsættes så til næste år fra den 11. til den 13. august.

- Vi afsøger også alle muligheder for at lave andre arrangementer hen over sommeren med hygge og musik, skriver festivalen.

Bestyrelsen lægger ikke skjul på, at de gerne ser at folk beholder den billet, de har købt, men den kan også blive refunderet. Sidste frist for at få det gjort, er den 30. juni 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Annonce