Annonce
Ringkøbing-Skjern

RAH Fiberbredbånd sælger alle kunder til Stofa Fiber

RAH Fiberbredbånds 11.000 kunder får ny ejer. Arkivfoto: Christian Agerskov Munk
RAH Fiberbredbånd sælger sine 11.000 fiberkunder til Stofa Fiber og vil fokuserer sine aktiviteter som ren fibernetejer.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: 11.000 fiberbredbåndskunder i Ringkøbing-Skjern skal forberede sig på at få ny leverandør. Det sker, efter RAH Fiberbredbånd har solgt sine kunder til Stofa Fiber, der er ejet af forsyningsselskabet Norlys.

RAH Fiberbredbånd blev søsat i et samarbejde mellem det lokale energiselskab RAH, Thy-Mors Fibernet og netop Norlys med det formål at udrulle hurtigt internet i Ringkøbing-Skjern-området.

- Aftalen med Norlys lå lige til højrebenet, fordi Norlys via medejerskabet af RAH Fiberbredbånd allerede er en del af familien og kender vores kunder. Derfor er vi heller ikke i tvivl om, at kunderne er i trygge hænder i fremtiden. Med aftalen kan vi fokusere på vores kerneforretning som ren netejer, hvor vi fortsat vil udvikle og udbygge fibernettet i vores forsyningsområde, fortæller Jacob Møller, bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd i en pressemeddelelse.

Annonce

Åbner for nye udbydere

For RAH Fiberbredbånd betyder aftalen, at selskabet kan fokusere forretningen på udrulning af fiber og på sigt åbne fibernettet for andre tjenesteudbydere.

Både RAH Fiberbredbånd og Stofa Fiber har Waoo som leverandør af fiberforbindelsen, og prisen er derfor den samme på de forskellige fiberpakker.


Med aftalen kan vi fokusere på vores kerneforretning som ren netejer.

Jacob Møller, bestyrelsesformand i RAH Fiberbredbånd


På den helt korte bane får ejerskiftet ikke nogen indvirkning på kundernes internet, tv og telefoni, og man skal derfor ikke foretage sig noget. Kunder i RAH Fiberbredbånd vil inden længe modtage et brev med nærmere information om, hvilke ændringer der vil komme som følge af ejerskiftet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce