Annonce
Ringkøbing

Radioprogram går tæt på Primo Tours-direktør

Radiovært Søren Dahl (t.v.) havde mandag aften besøg af direktør hos Primo Tours i Ringkøbing, Bjarke Hansen, under optagelser på et hotel på den græske ø Korfu. "Dahl på Hack"-programmet bliver sendt søndag 21. oktober - på blandt andet Classic FM-kanalerne i Jylland og på Fyn. Foto: Henrik Sørensen / artistcare.dk

Radioprogrammet "Dahl på Hack" præsenterer 21. oktober blandt andre Bjarke Hansen, der er direktør hos Primo Tours i Ringkøbing.

Ringkøbing/Korfu: Hvor havde Bjarke Hansen sit første fritidsjob, og hvordan mødte han kvinden, der senere blev hans hustru?

Det er et par af de spørgsmål, der findes svar på, når direktøren hos Primo Tours i Ringkøbing søndag 21. oktober er gæst i radioprogrammet "Dahl på Hack."

Bjarke Hansen og en stor del af medarbejderstaben har netop været på en mindre rundrejse til charterdestinationer i Grækenland, og undervejs blev der også tid til at deltage i radioprogrammet. Det blev tidligere på ugen optaget under et middagsselskab på Ionian Park Hotel i byen Gouvia på Korfu.

"Dahl på Hack" har typisk to gæster på besøg, og det var også tilfældet under optagelserne på den græske ferieø, hvor journalist, skiekspert og foredragsholder Thomas Uhrskov også kiggede forbi hos vært Søren Dahl.

Hvad de færreste sikkert ved, er, at Thomas Uhrskov er halv græker. Hans mor er bosat i Grækenland, hvor hun i en alder af 88 år fortsat praktiserer sin gerning som psykolog - nu dog kun to dage om ugen.

Annonce

"Costa Kalundborg"

I samtalen med Bjarke Hansen kommer det blandt andet frem, at direktøren hos Primo Tours er ret vild med Shu-bi-dua. En del af lydtæppet i det kommende "Dahl på Hack"-program udgøres derfor meget passende af sangen "Costa Kalundborg", der emmer af sol og god stemning.

Bjarke Hansen er dog næppe tilhænger af, at pop-poeternes profeti går i opfyldelse, da teksten til "Costa Kalundborg" blandt andet siger, at "Danmark bli'r det nye tropeferie-paradis...."

Udsendelsen fra Korfu er nummer 998 med Søren Dahl i værtsrollen.

Det to timer lange samtaleprogram hed tidligere "Café Hack" og blev i en årrække sendt på DR's P4. Men da det i starten af 2017 kom frem, at folkene bag "Café Hack" havde brudt Danmarks Radios regler om skjult sponsorering, var det slut med at sende på P4, hvor én million danskere typisk lyttede med.

"Dahl på Hack" optages fortsat primært på Café Hack i Aarhus, og programmet sendes nu på en række kommercielle radiokanaler - blandt andet på Classic FM, der har en lang række frekvenser i Jylland og på Fyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce