Skjern

Radikales partileder kiggede forbi Skjern Å

Fredag var den radikale partileder, Morten Østergaard, i det vestjyske, hvor han sammen med de lokale Radikale satte fokus på naturpolitik og det årelange radikale ønske om at gøre Skjern Å til nationalpark. Privatfoto
Radikale Venstres Morten Østeraard håber, at Skjern Å-området har status af nationalpark næste gang, han besøger det vestjyske.

Skjern: Fredag var den radikale partileder, Morten Østergaard, i det vestjyske, hvor han sammen med de lokale Radikale satte fokus på naturpolitik og det årelange radikale ønske om at gøre Skjern Å til nationalpark.

Det skete i Skarrild, hvor der var oplæg fra Benny Pedersen fra Friluftsrådet og Nationalparkudvalget, Andreas Steenberg, Radikales vestjyske Folketingsmedlem og Morten Østergaard.

- I de sidste tre år har vi radikale afsat penge til nationalparken på vores finanslov. Vi synes, det her unikke område skal blive nationalpark. Også for at styrke turismen i Vestjylland, siger Andreas Steenberg i en pressemeddelelse fra partiet.

Morten Østergaard håber, at Skjern Å vil have status som nationalpark næste gang, han kigger forbi. Partilederen delte ros ud til det lokale radikale bagland for års vedvarende kamp for at få den investering til Vestjylland.

Benny Pedersen roste Ringkøbing-Skjern og Herning kommune for et seriøst og godt stykke arbejde.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce