Annonce
Videbæk

RAAM: Henning kæmper mod Arizonas varme

Holdet arbejder på højtryk for at hjælpe Henning gennem Arizonas varme. Foto: hlraam2012.dk

Videbækboen Henning Larsen kæmper en brav kamp med is på kroppen for at undgå hedeslag i ørkenstaten Arizona.

Annonce

Efter en fornem start på det ekstreme cykelløb, Race Across America, kæmper Henning Larsen i øjeblikket en hård kamp mod varmen i Arizonas ørkenlandsskab halvandet døgn inde i løbet.

Selvom vilkårene er ens for Henning og de andre ryttere i feltet, har Henning måttet se sig overhalet af flere ryttere. Forude venter også flere stigninger, men det er formentlig Hennings mindste bekymring lige nu.

Annonce

Med is på kroppen

Ifølge holdets fysioterapeut, Rasmus Røjkjær, viser temperaturmåleren over 38 grader, mens der heller ingen skygge er. Samtidig kører Henning Larsen i strid modvind, der føles som en hårtørrer.

Det er så varmt, at man ifølge Rasmus Røjkjær kan sidde i skyggen og få hedeslag. Derfor har holdet været nødsaget til at tænke kreativt for at holde Henning i gang.

Holdet har fundet en god rytme med at cykle cirka ti kilometer, hvorefter Henning må ind i holdets autocamper for at køle ned med is på kroppen. Flere fra holdet har haft en ualmindelig travl nat, hvor det kun er blevet til meget lidt søvn. Henning fortsætter dog kampen ufortrødent.

Henning er i skrivende stund placeret på en 21. plads, og har tilbagelagt over 550 kilometer på halvandet døgn.

Der var 27 soloryttere til start, og allerede på første døgn er to mand udgået. Løbet føres i øjeblikket af schweizeren Reto Schoch, der har kørt næsten 1.000 kilometer i samme tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Dagbladet har fået aktindsigt: Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus

Annonce