Annonce
Håndbold

Røvfuld til Rækker Mølle Håndbolds damer - tabte hele 31-20 på hjemmebane

Maja Bech scorede fem mål og fik ros af træner Michael Iversen, da Rækker Mølle Håndbold tabte stort hjemme mod Ejsing Hærvejen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Topholdet Ejsing Hærvejen var virkelig godt kørende, og det betød, Ejsing ganske sikkert slog Rækker Mølle Håndbolds damer med hele 31-20.
Annonce

Rækker Mølle: En røvfuld.

Det var, hvad Rækker Mølle Håndbolds træner Michael Iversen kaldte det nederlag på hele 31-20, som Rækker Mølle fik hjemme mod topholdet Ejsing Hærvejen mandag aften.

- Hatten af for dem. De var gode. Ejsing straffede alle vore fejl. Samtidig ramte vi ikke dagen. Den der normale energi, vi plejer at have på hjemmebane, den var der ikke. Og når man ikke har lige det der ekstra, så får man heller ikke det sidste med omkring kendelser og meget mere, fortalte Michael Iversen.

Generelt var han meget godt tilfreds med angrebsspillet. Der blev spillet meget fint, der var gode chancer fra alle positioner, men træfsikkerheden var ikke god nok.

- Til gengæld havde vi problemer defensivt. Ejsing var gode i kontrafasen. De holdt et godt pres i anden og tredje bølge, hvor de alt for ofte fangede os, inden vi nåede helt på plads. Det betød, vi ikke fik taget initiativ defensivt. Ejsing havde en god skytte. Når vi gik frem på hende, var hun god til at spille en meget stærk stregspiller. Når vi forsøgte at stå kompakt, ja så blev bolden spillet ud til en utrolig effektiv venstre fløj. Hun scorede 16 mål, hvor af de syv var på straffekast, og så var der et par kontramål. Hende kunne vi ikke holde, fortalte Michael Iversen.

Rækker Mølle førte 3-2, men så kom de bagud 6-3. Fem minutter før pausen var de bagud med tre mål.

- Så følte vi os snydt for straffekast. Ejsing løb direkte ned og scorede, og i de næste minutter gik det galt, så vi var bagud 14-8 ved pausen. Vi forsøgte lidt af hvert i anden halvleg, men vi fandt ingen løsninger. Vi skal allerede spille torsdag igen ude mod TPI Odense. Der håber jeg, spillerne er klar til at yde lidt ekstra. Det skylder vi hinanden, sagde Michael Iversen, der havde ros til Maja Bech og Louise Møller.

2. division damer

Rækker Mølle Håndbold-Ejsing Hærvejen 20-31

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Louise Møller 5, Maja Bech 5, Mia Hansen 4, Louise Tobiasen 3, Heidi Hansen 1, Ninna Hedegaard 1 og Johanne Brarup 1. Straffekast: Rækker Mølle 1 (0 mål), Ejsing 7 (7 mål). Udvisninger: Rækker Mølle fire, Ejsing to.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern Håndbold For abonnenter

Glem alt om held og marginaler: Skjern spillede bedre end verdensklassehold – nu jagter de gruppespil

Danmark

På kanten af kaninhullet

Vestjylland

Åbner ny butik i havnebyen

Annonce