x
Annonce
Sport

Rørt Wozniacki modtog kollegers hyldest på fyldt arena

Edgar Su/Reuters
Den danske tennisstjerne fik stående hyldest for sin 14 år lange karriere efter den sidste kamp.

Hendes baghånd, hendes løbearbejde, hendes fighterevne.

Alle dele blev fremhævet, da en smilende og rørt Caroline Wozniacki på et fyldt Melbourne Arena modtog kollegernes hyldest igennem en videohilsen, som Australian Open havde forberedt.

Flere af de største tennisspillere lige nu - blandt andre Ashleigh Barty og Naomi Osama - var med i videoen, som sluttede med nogle ord fra Serena Williams.

- Hun er min en af mine bedste venner. Jeg er meget glad for hende, og hun gør det, hun gerne vil gøre. Det er det, handler om, sagde Serena i videoen, der blev afspillet foran de omkring 10.000 mennesker, der mere eller mindre alle stod op på Melbourne Arena.

Hendes far, Piotr Wozniacki, løb ind på banen og bar hende rundt, og resten af familien stillede op til et fælles billede efter kampen.

Wozniacki så ud til at være på vej ud af arenaen, da hun vendte om og hentede et dansk flag fra én i publikum.

- Der er så mange ting at huske tilbage på. Fansene og den følelse, I giver os spillere. Støtten jeg har fået fra min familie og særligt fra min far, som har trænet mig i alle de år. Jeg græder normalt ikke, så det må I undskylde, sagde Wozniacki til stor jubel fra publikum.

Med på banen var også Wozniackis mand, David Lee, der også blev fremhævet af danskeren som en vigtig person i de sidste år af karrieren.

På banen blev Wozniacki af intervieweren spurgt, hvilken dag der havde været den bedste for hende: Da hun blev gift i 2019 eller vandt Australian Open i 2018?

- Det er et trickspørgsmål, sagde Wozniacki, hvorefter publikum brød ud i grin.

- Men min mand er lige der, så mit bryllup, sagde hun.

Wozniacki fortalte også, at hun nu er klar til at begynde et "nyt kapitel", hvor hun har bebudet, at flere projekter er på vej, og at hun blandt andet skal arbejde med at udbrede kendskabet til leddegigt, som hun har fået konstateret.

Kampen var et sandt drama og på alle måder et klassisk Wozniacki-opgør, hvor danskeren akkurat hang i i løbet af tre sæt, som tog godt og vel to timer.

Men til sidst måtte hun se sig slået af tunesiske Ons Jabeur.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Unfair at A-kassemedlemmer behandles dårligere end selvstændige

Læserbrev: I kølvandet på coronavirussen har regeringen og Folketinget handlet effektivt: Den ene hjælpepakke har afløst den anden. I 3F er vi særligt glade for trepartsaftalen, der sikrer mange lønmodtagere deres job. Desværre melder mange nye sig hele tiden ledige. De ikke-forsikrede selvstændige har allerede fået deres hjælpepakke. Nu har vi også brug for en, der sikrer de forsikrede lønmodtagere en bedre dagpengesats. Siden statsminister Mette Frederiksen valgte at lukke Danmark ned, er der kommet 79 ekstra ledige i 3F Ringkøbing-Skjerns A-kasse. Det svarer til en stigning på 26,2 procent! Det er 79 lønmodtagere, der går væsentligt ned i indtægt som følge af coronapandemien. De lønmodtagere har krav på den samme beskyttelse som selvstændige, der er ramt af krisen. De selvstændige kan få en understøttelse på op til 23.000 kroner om måneden. Sådan skal det være. Desværre kan forsikrede medlemmer af 3F og andre A-kasser højst få ca. 19.000 kroner, som er den maksimale dagpengesats. Det er unfair, at medlemmer der solidarisk hver måned indbetaler til en A-kasse for at sikre sig mod løntab, får mindre end dem, der ikke betaler. Derfor bør der indføres et tillæg til de forsikrede lønmodtagere. Helt konkret skal satsen stige med en tredjedel af det nuværende beløb, hvilket betyder, at forsikrede vil få en sats på ca. 25.000. Højreorienterede debattører fra bl.a. Cepos har kritiseret forslaget, fordi de mener, at det vil være svært at rulle tilbage og giver et incitament til at gå arbejdsløs. Det giver ingen mening, fordi forslaget kun er målrettet coronakrisen og arbejdsløsheden er uforskyldt. Desuden kender jeg ikke nogen af mine medlemmer, der har lyst til at gå arbejdsløse. Ligesom de selvstændige, der har tabt deres livsgrundlag, ønsker ledige 3F’ere også kun at vende tilbage til deres arbejde. Ingen skal gå fra hus og hjem som følge af denne krise. Den øgede sats vil samtidig sikre, at efterspørgslen øges. Vi skal stå sammen i den svære situation. Derfor skal de ledige lønmodtagere også have ekstra hjælp!

Ringkøbing-Skjern

Fra frontlinjen: Restriktioner betyder kreative metoder - baby vejet på køkkenvægt

Annonce