Annonce
Læserbrev

Rørt til tårer: Skulderklap til borgmesteren i Søndervig-sagen

Annonce

Læserbrev: Jeg er rørt til tårer over, at borgmester Hans Østergaard sekunderet af Søndervig købmanden Keld Hansen forsvarer, at der i alle detaljer har været åbenhed, dialog og samarbejde i forhold til byudviklingen i Søndervig. Herunder det område, der har fået kælenavnet ”Nyhavn”.

Jeg uddeler derfor på forhånd et gevaldigt skulderklap til borgmesteren for, at han nu i åbenhedens og dialogens ånd og navn, inviterer de berørte lodsejere i Nyhavn-området med til det møde, der snart holdes med Salling Group. Et møde hvor borgmesteren vil krydse klinger omkring planerne for en Netto-butik i Søndervig.

At lodsejerne selvfølgelig skal med til mødet har det konservative byrådsmedlem Lennart Quist på klog vis påpeget. Jeg kan supplere med, at også Niels Rasmussen fra SF skal med til mødet. Så er der skabt et forum, hvor åbenhed og dialog er sikret optimale vilkår. Søndervig-købmanden skal bestemt også med til mødet. Alt andet ville da være yderst kritisabelt!

Jeg går nemlig stærkt ud fra, at borgmesteren og hans tro væbner viceborgmester Søren Elbæk har fattet, at der nu skal spilles med totalt åbne kort omkring byudviklingen i Søndervig. Vel at mærke et kortspil uden jokere!

Lokalpolitisk er vi nemlig vidner til et skue og et spil, der i sin materie er ved at vokse sig til en betændt byld, der bliver mere og mere inficeret med manglende overblik, manglende informationer og skjulte dagsordener. Politikere elsker at analysere fra det såkaldte ”helikopterperspektiv”. Altså hvor man lige hæver sig over landjorden og kigger på et område fra luften.

Mere og mere tyder på, at det skal være en redningshelikopter, der skal i luften over Søndervig, hvor der allerede foreligger tegninger og beregninger over en kommende hvalpark i Nyhavn-området. Konkret er der tale om en hvalpark 1, en hvalpark 2 og en hvalpark 3. Et kæmpestort regnvandsbassin er placeret tæt ved hvalparkerne, så der er måske tale om, at også en levende hval skal plaske rundt i Nyhavn?

Tirsdag 19. maj er der møde i kommunens bestyrelse, hvor et af punkterne er strategisk-fysiske udviklingsplaner for Søndervig og Hvide Sande.

Hvor vil jeg nyde åbenheden og dialogen i kommunalbestyrelsen og på alle måder via telepati klappe borgmesteren på skulderen.

Eller ryster han i bukserne alene ved tanken?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Et godt liv starter med et godt børneliv

Danmark

Ny viden om supersmitsom mutation giver håb om tidligere genåbning: - Jeg er vildt meget mere optimistisk

Annonce