Sport

Rækker Mølles herrer kunne ikke knække topholdet

Casper Sas var meget træfsikker med fem mål på seks forsøg mod Skovbakken. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Rækker Mølle Håndbold spillede en ganske udmærket kamp, og havde det været mod alle andre end det stærke tophold fra IK Skovbakken, havde det sikkert været nok til sejr. Nu tabte Rækker Mølle 32-28.

Rækker Mølle: De to udmærkede dommere skumsvedte, da de gik i omklædningsrummet efter kampen mellem Rækker Mølle Håndbold og IK Skovbakken.

For det var i den grad en kamp med højt tempo og masser af løb fra begge sider. For både Rækker Mølle og Skovbakken forsøgte at løbe kontra, så snart der var den mindste chance for det. Ja også når chancen ikke var så stor igen. Det betød, at begge hold forsøgte sig 18 gange i første eller anden bølge eller med hurtig midte. Det slap Skovbakken bedst fra med i alt 11 scoringer mod Rækker Mølles ni.

Skovbakken slap også bedst fra kampen. Et ganske velspillende tophold vandt 32-28 efter føring på 15-12 ved pausen.

Rækker Mølle brændte rigeligt fra starten. Det var som om, hjemmeholdet var overivrige, og efter syv minutter førte Skovbakken 6-1. Men Tobias Simonsen tog fat i bagkæden, og efter godt et kvarter reducerede han til 8-7 med et glimrende mål i undertal.

Ved 14-12 til Skovbakken reddede Morten Ronald en helt åben chance til gæsterne. Skjern fik mulighed for at komme ind på et enkelt mål før pausen, men bolden blev smidt ud over sidelinjen, og så nåede Skovbakken i stedet at øge føringen til 15-12.

Den føring åd Rækker Mølle på kort tid efter pausen. Morten Ronald reddede straffekast nummer tre, mens en rimelig træfsikker Casper Sas scorede et par gange.

Fra 16-16 haltede Rækker Mølle hele tiden et-to mål bagefter frem til 27-26.

Rækker Mølle spillede godt mod ubesejrede Skovbakken, men helt op nåede hjemmeholdet ikke, fordi Skovbakken spillede meget stærkt i angrebet. Det var Skovbakkens bagkæde, der holdt tempo og lagde pres, og især en bagspiller udmærkede sig med en meget effektiv fodfinte, der gang på gang satte en modstander af inden scoring.

Fra 27-26 gik Skovbakken til 29-26, og den føring holdt resten af tiden.

Der var en fin kamp af Morten Ronald, Casper Sas var farlig, og i perioder strålede både Tobias Simonsen og Mathias Skræddergaard. Alt i alt havde Rækker Mølles indsats sikkert rakt til en sejr, hvis det bare ikke var Skovbakken, de havde mødt, Skovbakken ligner en oprykker til 1. division.

2. division herrer

Rækker Mølle Håndbold-IK Skovbakken 28-32

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mathias Skræddergaard 7, Tobias Simonsen 7, Casper Sas 5, Christian Jespersen 4 (1), Thomas Bertelsen 3 og Simon Madsen 2 (1). Straffekast. Rækker Mølle 3 (2 mål), Skovbakken 5 (2 mål). Udvisninger: Rækker Mølle tre, Skovbakken en.

0/0
Danmark

Video: Se den fulde statsminister-duel mellem Mette Frederiksen og Lars Løkke

Fodbold

90 hold tilmeldt stævne: Fodboldbaner bliver til campingplads

Ringkøbing Håndbold

Vigtig aftale: Ringkøbing henter målvogter i Makedonien

Sport

Jeppe Morell får perfekt sparring før titelkamp

Skjern Håndbold For abonnenter

Se jubelbillederne fra Skjerns storsejr

Fodbold

Til Superliga-fans og andet godtfolk: Seks ændringer af fodboldreglerne

Sport

Tidligere Superliga-målmand på gæstevisit i Kloster

Fodbold For abonnenter

Offsidereglen bruger de ikke, men tredje halvleg hitter: Grønbjerg har fået fodboldfeber

Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke