Annonce
Sport

Rækker Mølles damer tabte på lortemål i sidste sekund

Mia Hansen var endnu en gang den største trussel i bagkæden for Rækker Mølle Håndbold, men hendes syv scoringer var ikke nok til point mod TPI Odense. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Fire brændte straffekast endte med at blive dyrt for Rækker Mølle Håndbold, der hjemme tabte bundkampen mod TPI Odense med 17-16.

Annonce

Rækker Mølle: Et skud i ren panik to sekunder før tid midt i målet gav TPI Odense en kneben sejr på 17-16 ude i bundkampen over Rækker Mølle Håndbold lørdag eftermiddag.

Det nederlag var unødvendigt. Også i den grad.

Det største problem var endnu en gang de manglende scoringer fra Rækker Mølles side. Et godt eksempel er fire kiksede straffekast ud af fire. Alle fire på skud nede i bunden af målet, selv om træner Michael Iversen havde sagt, der skulle skydes højt i målet.

De to straffekast blev brændt i de sidste tre minutter, hvor Rækker Mølle heller ikke fik noget ud af deres eneste periode i overtal.

De to første straffekast blev brændt i løbet af de første otte minutter. Men alligevel hængte Rækker Mølle pænt på, for kun et par minutter senere førte hjemmeholdet 5-4 på tre scoringer i træk.

Føringen var på to mål ved 7-5, hvor Sarah Pontoppidan kiksede helt fri på stregen. Så alt så egentlig lyst ud. TPI Odense havde ikke meget mere end en kontrafase at byde på. På den konto scorede gæsterne fire af deres første seks mål. Når Rækker Mølle stod på plads i forsvaret, havde TPI Odense det meget svært, og det blev ikke mindre svært af, at Caroline Siersbæk endnu en gang stod en meget fin kamp for Rækker Mølle.

Fra 7-5 skiftedes holdene til at score en stribe mål. Odense kom foran 9-7, men så slog Rækker Mølles bagkæde til med tre fine scoringer i træk til pauseføring på 10-9. Den føring var kort efter pausen ændret til 12-10 til Odense.

Resten af kampen var lige, og Rækker Mølles sidste føring kom på 15-14 på kontraløb ved Louise Møller.

Bagud 16-15 i undertal scorede Natasja Maribo Hansen fint på gennembrud til 16-16 med seks minutter tilbage. Men så kom de to brændte straffekast og en kikser på god chance fra fløjen. Caroline Siersbæk havde en fin redning, men det var ikke nok i sidste ende.

Med nederlaget kommer Rækker Mølle for alvor med i bundkampen. Med seks point er der nu kun to point ned til nedrykning.

Men træner Michael Iversen var egentlig ikke nedtrykt trods nederlaget i så vigtig en kamp.

- Selvfølgelig er det ærgerligt, at vi mister to så vigtige point. Men i modsætning til kampen mod Odder så var indsatsen og udstrålingen meget fin i dag. I dag præsterede vi som hold, og det er vigtigt for os, sagde Michael Iversen.

Han var også ganske godt tilfreds med spillet.

- Vi kom jo frem til chancer nok til, at vi kunne have vundet. Og der var fine chancer - ikke bare de fire straffekast. På en god dag havde vi jo scoret 25 mål. Så bundlinjen er, at jeg på mange måder er godt tilfreds, sagde Michael Iversen.

2. division damer

Rækker Mølle Håndbold-TPI Odense 16-17

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mia Hansen 7, Louise Møller 3, Jannie Alstrup 2, Louise Tobiasen 1, Maja Bech 1, Ninna Hedegaard 1 og Natasja Maribo Hansen 1. Straffekast: Rækker Mølle 4 (0 mål), TPI Odense 2 (1 mål). Udvisninger: Rækker Mølle tre, TPI Odense en.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce