Annonce
Håndbold

Rækker Mølles damer skulle have scoret 30 mål - heldigvis var 20 nok til sejr

Heidi Hansen havde nogle afgørende redninger i slutfasen, da Rækker Mølle Håndbold vandt 20-19 i Kolding. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Rækker Mølle Håndbolds damer kom på tavlen i 2. division med sejr på 20-19 ude over Kolding HK.

Kolding: Efter nederlag i første runde var Rækker Mølle Håndbolds damer meget opsatte på at komme på tavlen i anden runde ude mod Kolding HK.

Det kom kampen på en måde til at bære præg af.

- Vi skabte chancer nok fra start. Men selv om vi vidste, hvor vi skulle skyde på deres målvogter, så gjorde vi det ikke. Det betød, vi brændte og brændte. Det gav frustrationer, og vi begyndte at spille alt for individuelt, fortalte træner Michael Iversen.

Rækker Mølle var dog i front hele tiden, men hul fik de aldrig slået.

- Mia Hansen brændte en del i starten. Heldigvis kom Louise Møller så ind som afløser, og hun tog styringen og scorede også et par fine mål, så vi hele tiden var med. Senere kom Mia Hansen tilbage, og så blev hun farlig, fortalte Michael Iversen.

I målet var Jette Kristensen ganske velspillende, så Rækker Mølle skulle have ført klart mere end 11-10 ved pausen.

- Da vi også brændte for meget i anden halvleg, så fik vi heller aldrig slået hul til Kolding efter pausen. Derfor kom vi aldrig til at spille frigjort. Og når vi var lige ved at få hul, så fik vi en udvisning. I undertal blev vi straffet hårdt, og så var vi lige vidt, fortalte Michael Iversen.

Selv om han havde set fine mål fra Maja Bech og Else Jensen fra fløjene, så kom Kolding i front i slutfasen. Fire minutter før tid førte hjemmeholdet 19-18.

- De havde skiftet målvogter, som vi også skød forkert. Vi satte så Heidi Hansen på mål, og hun fik et par afgørende redninger. Vi fik udlignet, og senere scorede Louise Tobiasen sit eneste mål til føring på 20-19. I næste angreb til Kolding reddede Heidi Hansen igen. Alle bød ind i en kamp, hvor vi skulle have scoret 30 mål. Heldigvis var 20 nok, sagde Michael Iversen.

2. division damer

Kolding HK-Rækker Mølle Håndbold 19-20

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mia Hansen 5, Line Hansen 5 (4), Maja Bech 3, Else Jensen 2, Louise Møller 2, Louise Tobiasen 1, Natasja Maribo Hansen 1 og Maria Iversen 1. Straffekast: Kolding 5 (5 mål), Rækker Mølle 4 (4 mål). Udvisninger: Kolding en, Rækker Mølle tre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Klar til afgang: Et hyldest-pift med togfløjten

Et højt og triumferende hyldestpift med togfløjten. Det er, hvad Skjern Bank og firmaet Hansen & Larsen har fortjent for deres beslutning om i fællesskab at skænke den gamle remise i Skjern til de lokale folk, der går med spændende planer for et ungdomshus i bygningen. Egentlig bør Hansen & Larsen have to pift, for det var dem, der tilbage i 2016 sikrede remisen mod truende nedrivning ved at købe den af Banedanmark. »Banen er en stor del af historien om Skjerns udvikling, så vi har købt den med øje for, at den skal bevares. Remisen skal gerne indeholde noget, der kan gavne befolkningen,« lød det dengang fra Brian Meldgaard, der er medindehaver af Hansen & Larsen. Meget tyder nu på, at det er lige sådan, det kommer til at gå. Efter en flerårig periode, hvor der var stille om den gamle remise, begyndte der sidste år at ske noget. Gentænk Skjern kom på banen, bogstavelig talt, og køreplanen hang godt sammen: En velbesøgt koncertaften blev efterfulgt af en succesrig fondsansøgning, og dermed var projektet sat godt og grundigt på skinner. Med den netop offentliggjorte donation af bygningen er der masser af lys for enden af tunnellen. De 850.000 kroner fra Realdania - i parentes bemærket 100.000 kroner mere, end de frivillige havde søgt om - skal bruges til at sætte facaden i stand. Næste mål er indvendig restaurering af den mere end 100-årige bygning, og her vil det uden tvivl hjælpe gevaldigt på fondenes lyst til at øse penge ud, når det er en forening med egen bygning, som søger midler. Med andre ord har lokale kræfter med en solid fælles indsats sikret håbet om, at Spillestedet Remisen kan slå dørene op indenfor en ikke alt for fjern fremtid. Der er lang vej og meget arbejde endnu, før Remisen kan fløjte klar til afgang - men mon ikke den hidtidige og meget fornemme opbakning vil give endnu flere skjernboer blod på tanden til at give en hånd eller en skilling med for at få projektet til at lykkes? Det må man håbe! Herfra letter vi i hvert fald på lokofører-kasketten i respekt for en flot indsats.

112

Frækt indbrud i Hvide Sande: Tyve stjal designermøbler for 110.000 kroner

Videbæk For abonnenter

Skoler og børnehaver i øst: Vi får ikke nok midler til inklusion

Annonce