Håndbold

Rækker Mølles bredde skal besejre Aars

Hvis Rækker Mølle Håndbold som her kan danse sejrsdans i Aars onsdag aften, så er det fordi, holdet er gået videre i oprykningsspillet. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Med en sejr ude over Aars HK onsdag aften sikrer Rækker Mølle Håndbolds herrer sig de helt afgørende kampe om oprykning til 1. division. Uafgjort vil også være godt.

Rækker Mølle: Roskilde-Aars 36-28.

Er det interessant i Vestjylland?

Ja det er det i hvert fald i Rækker Mølle Håndbold, for det er netop Roskilde og Aars, Rækker Mølle er i pulje med om videre avancement i oprykningsspillet om to pladser i 1. division herrer næste sæson.

De tre hold mødes alle mod alle, hvor hvert hold får en udekamp og en hjemmekamp. De to bedste hold går videre.

- Så hvis vi slår Aars onsdag aften på udebane, så er vi allerede sikre på at gå videre. Så har Aars jo ikke point, og så vil vores kamp lørdag hjemme mod Roskilde være lidt underordnet, fortæller Rækker Mølles træner Rasmus Hansen.

Han var i Roskilde søndag aften for at se førnævnte kamp.

- Det var tredje gang, jeg så Aars i denne sæson. De havde svært ved at klare det tempo, Roskilde spillede i, men det var nu også et voldsomt højt tempo gennem hele kampen udført af dygtige spillere på et hold med en gennemsnitsalder på 20 år, fortæller Rasmus Hansen.

Han har noteret sig, at Aars har meget stærke skytter, som helst skal stækkes. Ellers drejer kampen sig mod Aars mest om de ting, Rækker Mølle har kørt på i størstedelen af sæsonen.

- Vi skal spille bredt, vi skal spille tålmodigt, vi skal holde bolden i gang, vi skal bruge vores krydsspil i bagkæden, og så skal vi forsøge at holde højt tempo i begge ender af banen. Og vi kan holde højt tempo, fordi vi har en meget bred trup uden skader lige nu. Den brede trup er en af vore styrker. Så vi går 100 procent efter at få det afgjort allerede i første kamp, siger Rasmus Hansen.

Hvis Rækker Mølle taber, så har holdet en ekstra chance på lørdag, men den chance vil være minimal.

- Den kamp tænker vi slet ikke på endnu. Så vil der være en ny situation, siger Rasmus Hansen.

Hvis Rækker Mølle skulle gå hen og vinde puljen, bliver modstanderen HC Odense fra 1. division, mens andenpladsen giver kampe mod Stoholm fra 1. division. De opgør afgøres bedst af tre kampe.

0/0
Fodbold

Lem Boldklub hjalp Klitten i serie 3

Fodbold

Ølstrup må vente en uge med at rykke op

Fodbold

Det var på grænsen til det kedelige

Ringkøbing IF

Rødt kort til RIF ændrede føring på 1-0 til smalt nederlag på 2-1

Sport For abonnenter

Duffy ødelagde Højbjergs fest

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Fodbold

Spjald IF risikerer nedrykningskamp

Sport For abonnenter

RIF-cheftræner har altid levet af fodbold: Nu stortrives han med, at fodbold ikke fylder alt

Fodbold

Skjern GF spillede bedst - Videbæk IF vandt