Annonce
Håndbold

Rækker Mølles angrebsspil blev stækket

Louise Tobiasen scorede et par gange, men hun brændte også rigeligt fra fløjen, mente Rækker Mølle Håndbolds træner Michael Iversen. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Rækker Mølle Håndbolds mangler blev udstillet rent angrebsmæssigt, da Rækker Mølle tabte klart med 22-16 ude mod Ansager i 2. division damer.

Ansager: Rækker Mølle Håndbolds angrebsmæssige mangler blev udstillet søndag eftermiddag, hvor holdet tabte klart i Ansager.

- Ja jeg savnede, der blev taget noget initiativ og noget ansvar. Maja Bech er udrejst hele februar, og da Louise Tobiasen startede med at kikse rigeligt på højre fløj, var Ansager kloge nok til at pakke ekstra godt ind mod midten. Samtidig havde de held med at gå frem og møde Mia Hansen så godt, at Mia sjældent kom til skud. Ansager spillede en klog og god kamp i deres forsvar, fortalte Rækker Mølles træner Michael Iversen.

De to hold fulgtes til 6-6. Inden pausen havde hjemmeholdet bragt sig foran 10-8.

- Ingen katastrofe. Vi havde ikke spillet specielt godt. Forsvaret var ok, men vi brændte, når vi fik kontramuligheder. Men vi havde ikke brugt syv mod seks, så vi troede, vi kunne vende det. Men for første gang, så havde vi ikke succes med syv mod seks. Vi vandt ikke dueller nok, så vi skabte stadig for få chancer. Det var ikke sådan, det blev straffet hårdt af Ansager, men det blev aldrig noget våben for os, og så havde vi alt i alt ikke nok at byde på, fortalte Michael Iversen.

2. division damer

Ansager-Rækker Mølle Håndbold 22-16 (10-8)

Målscorere Rækker Mølle: Mia Hansen 4, Louise Tobiasen 2, Line Gabs 2, Ninna Hedegaard 2, Else Jensen 2, Line Hansen 2 (1), Heidi Hansen 1 og Louise Møller 1. Straffekast. Ansager 4 (3 mål), Rækker Mølle 1 (1 mål). Udvisninger: Ansager tre, Rækker Mølle fire.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Annonce