Sport

Rækker Mølle vandt på sammenhold, moral og energi

Mathias Skræddergaard gik forrest med en stor kamp og otte mål, da Rækker Mølle Håndbold slog HK Give Fremad 29-28. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Rækker Mølle Håndbolds herrer fik en perfekt start på året i 2. division, da de søndag aften på udebane slog HK Give Fremad med 29-28.

Give: Sammenhold, moral og energi.

Det var de tre ting, Rækker Mølle Håndbolds træner Michael Rasmussen pegede på som årsag til, at Rækker Mølles herrer åbnede 2019 med en sejr ude over Give.

- Selvfølgelig leverede vi også gode ting håndboldmæssigt. Mathias Skræddergaard gik forrest med en meget flot kamp, Casper Sass var meget effektiv og så videre. Men det var mere de tre andre ting, jeg hæftede mig ved. For at spille i Give en søndag aften i en fyldt hal med masser af stemning mod et hold, der skulle vinde for bare at have en minimal chance for at blande sig i toppen, det er stort. Og vi var i modgang. Vi havde gerne set en mere jævn fordeling af straffekast og udvisninger. Ja endda et rødt kort for slag direkte i ansigtet på Mathias Skræddergaard mente vi, der havde været rigtigt i stedet for blot en udvisning. Men alt det overkom spillerne på sammenhold, moral og energi, forklarede Michael Rasmussen.

Give stillede med et stærkt hold. I første halvleg var der en ny spiller, der bombede en del bolde i mål.

- Men ham fik vi styr på efter lidt tid. Det gav os gode kontramuligheder. Desværre smed vi fire kontraløb væk. Men det gav os en tro på, at det her kunne vi godt vinde, hvis vi bare blev lidt mere effektive. Det var i hvert fald noget af det, vi snakkede om, da vi gik til pause foran med to mål, fortalte Michael Rasmussen.

Føringen på de to mål blev aldrig sat til i løbet af anden halvleg.

- Vi førte resten af kampen. Det var ikke sådan, vi kunne føle os totalt sikre på, vi ville vinde. Men hele holdet præsterede. Forsvaret stod godt, og vi spillede tålmodigt og godt i angrebet. Det gav en perfekt sejr, som giver tro på, vi kan blande os i kampen om andenpladsen resten af sæsonen, sagde Michael Rasmussen.

2. division herrer

HK Give Fremad-Rækker Mølle Håndbold 28-29 (11-13)

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mathias Skræddergaard 8, Casper Sass 5, Lasse Kirkeby 4, Tobias Simonsen 4 (1), Christian Jespersen 2, Thomas Bertelsen 2, Mathias Hedegaard 2, Kristian Kirkeby 1 og Frank Madsen 1. Straffekast: Give 3 (3 mål), Rækker Mølle 1 (1 mål). Udvisninger: Give to, Rækker Mølle fem.

0/0
Sport

Minut for minut: Danmark scorede tre mål i vild afslutning mod Schweiz

Håndbold

Rækker Mølle Håndbold tættere på 1. division

Ringkøbing IF

Færdig som fodboldspiller men ikke færdig i Ringkøbing

Tophistorier

Håndbold

Skjern 2 tromlet ned - nedrykning truer

Ringkøbing Håndbold For abonnenter

Derfor rykkede Ringkøbing Håndbold ned

Ringkøbing IF

Matchvinder med sin første scoring for Ringkøbing IF

Sport

Medaljeregn og gaveregn til lokale: Alle vandt metal til OL

Ringkøbing IF

Sen scoring vendte frustration til begejstring for Ringkøbing IF

Ringkøbing IF

Jesper Dalsgaard gør comeback for Ringkøbing IF