Annonce
Sport

Rækker Mølle-træner Michael Iversen: Jeg tror ikke på mere håndbold for os i denne sæson

Rækker Mølle Håndbolds damer i gang med styrketræning. Det må de ikke en gang, som tingene ser ud lige nu, og træner Michael Iversen frygter, hans hold slet ikke kommer i aktion resten af sæsonen i 2. division. Arkivfoto: John Thomsen
Breddehåndbolden ligger stille. Helt stille. Og det er Rækker Mølle Håndbolds træner Michael Iversen bange for, den bliver ved med resten af sæsonen.
Annonce

Rækker Mølle: - Jeg tror ikke på mere håndbold for os i denne sæson.

Michael Iversen fra Rækker Mølle Håndbold frygter, at sæsonen for breddehåndbolden er forbi.

- Det kan godt være, at ligaerne og 1. division får lov at køre igennem, men rent personligt er jeg bange for, at resten bliver aflyst. Det er lige før, jeg er der, hvor jeg bare håber, vi kan begynde på en helt ny sæson til september, fortsætter Michael Iversen, der er træner for Rækker Mølle Håndbolds damer i 2. division.

Allerede før jul blev sæsonen i 2. division kraftigt beskåret. Jydsk Håndbold Forbund besluttede at halvere turneringen med det resultat, at Rækker Mølle Håndbold kun havde udsigt til at skulle spille seks kampe i resten af sæsonen. Klubbens herrehold har syv kampe tilbage i deres program.

- Der kan ske meget på 14 dage, når det drejer sig om corona. Og det kan gå både den ene og den anden vej. Situationen kan jo sagtens blive forværret. Og hvis der kommer yderligere restriktioner, eller man forlænger dem, vi allerede har, hvornår kan vi så starte, spørger Michael Iversen.

Annonce

Som at starte på en helt ny sæson

Som det er nu, må hans spillere ikke træne i hallen, og de må heller ikke være mere end ti sammen af gangen.

- Hvis vi får lov til at starte træningen igen, bliver det som at skulle starte på en helt ny sæson, fordi vi har ligget stille i så lang tid, som vi har. Og det tager altså et stykke tid at blive klar til kamp både fysisk og håndboldmæssigt. Og gider folk det rundt omkring? Det er ikke alle, der vil knokle i en periode for måske at skulle spille fem-seks kampe, fortæller Michael Iversen.


Det kan godt være, at ligaerne og 1. division får lov at køre igennem, men rent personligt er jeg bange for, at resten bliver aflyst. Det er lige før, jeg er der, hvor jeg bare håber, vi kan begynde på en helt ny sæson til september.

Michael Iversen, træner for Rækker Mølle Håndbolds damer


Rent sportsligt mener han også, det kan blive skævt.

- Havde vi nu ligget med en chance for oprykning, så havde jeg godt kunnet forstærke vores hold med fire-fem spillere, hvis de spillere vidste, det var for en kort periode, de skulle træde til. Sådan er der flere hold, der ville have det. Så det er kun et spørgsmål om, hvor langt man vil gå for at rykke op - eller undgå at rykke ned for den sags skyld. Det er helt igennem en træls situation, vi står i, siger Michael Iversen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Et tankevækkende advarselsskud for boven

Erhverv For abonnenter

Fra DTU og hjem til Vestjylland for at lede industriel revolution: 37-årig i spidsen for nyt laboratorium

Annonce