Håndbold

Rækker Mølle klar til oprykningskampe

Mathias Skræddergaard scorede ni gange mod Aars. Nu meldes han småskadet, så måske spares han til de afgørende oprykningskampe i stedet for at spille med mod Roskilde på lørdag. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Med en sejr på 29-25 ude over Aars HK onsdag aften er Rækker Mølle Håndbold allerede klar til afgørende oprykningskampe mod et hold fra 1. division. Dermed er kampen hjemme mod Roskilde på lørdag nærmest uden betydning.

Aars: Rækker Mølle Håndbolds herrer er klar til oprykningskampe om en plads i 1. division.

For Rækker Mølle behøvede kun en enkelt kamp ude mod Aars HK for at sikre sig en af de to øverste pladser i puljen, hvor Roskilde er tredje deltager. Rækker Mølle vandt nemlig 29-25 i Aars onsdag aften, og da Aars tidligere havde tabt til Roskilde, er Rækker Mølle klar til kampe mod enten HC Odense eller Stoholm fra 1. division.

- Vi spillede ellers den dårligste kamp, siden vi tabte pokalkampen hjemme mod Give. Men det er ligegyldigt. Vi vandt, og det er det eneste, der tæller, fortalte Rækker Mølles træner Rasmus Hansen.

Hans tropper startede fint med føring på 5-2. Ved pausen førte de 15-11.

- Vi kunne godt have ført mere. Men hver gang vi var lidt foran, så forcerede vi spillet. Vi afsluttede alt for tidligt i stedet for at spille videre til de rigtige chancer. Derfor kunne Aars hænge på, forklarede Rasmus Hansen.

Problemet var det samme i starten af anden halvleg, hvor Rækker Mølle ikke fik nok ud af nogle perioder i overtal, fordi der blev afsluttet alt for hurtigt. Det betød, Aars fik kontakt ved 19-19, og så blev der byttet mål frem til 22-22.

- Derfra gik vi foran 24-22. Resten af kampen havde vi styr på, og jeg var aldrig nervøs for, at vi ikke skulle vinde. Men alt i alt var spillet lidt forkrampet, sagde Rasmus Hansen.

Hjemmekampen mod Roskilde lørdag er nu nærmest uden betydning. Den samlede vinder af puljen skal møde HC Odense, og det er nok ikke nogen fordel. Stoholm ligner en lettere modstander.

Så måske er det meget godt, at Rasmus Hansen snakkede om nogle småskavanker til Mathias Skræddergaard, Morten Ronald og Casper Sas efter sejren over Aars. Lad bare Roskilde vinde og tage opgøret mod HC Odense.

Oprykningskamp

Aars HK-Rækker Mølle Håndbold 25-29

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mathias Skræddergaard 9 (2), Mathias Hedegaard 7 (1), Casper Sas 5, Hans Chr. Fangel 3, Christian Jespersen 2 og Tobias Simonsen 2. Straffekast: Aars 4 (2 mål), Rækker Mølle 3 (3 mål). Udvisninger: Aars fire, Rækker Mølle tre.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Redningsaktion på fjorden: Lys fra mobiltelefon reddede ung sejler

Skjern

Mand omkom i solouheld i morges: Blev erklæret død på stedet

Ringkøbing

Vandringsmænd slog deres egen rekord: Fynboer indsamlede 85.553 kroner til kritisk syge børn

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Testmøllesag i nye problemer: Skal finde 20 millioner til lovet lufthavnsudstyr

112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Sommerland

’Lille Louisiana’ ligger i Videbæk: Jeg blev helt imponeret, da jeg så bygningen

Annonce