Håndbold

Rækker Mølle klar til oprykningskampe

Mathias Skræddergaard scorede ni gange mod Aars. Nu meldes han småskadet, så måske spares han til de afgørende oprykningskampe i stedet for at spille med mod Roskilde på lørdag. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Med en sejr på 29-25 ude over Aars HK onsdag aften er Rækker Mølle Håndbold allerede klar til afgørende oprykningskampe mod et hold fra 1. division. Dermed er kampen hjemme mod Roskilde på lørdag nærmest uden betydning.

Aars: Rækker Mølle Håndbolds herrer er klar til oprykningskampe om en plads i 1. division.

For Rækker Mølle behøvede kun en enkelt kamp ude mod Aars HK for at sikre sig en af de to øverste pladser i puljen, hvor Roskilde er tredje deltager. Rækker Mølle vandt nemlig 29-25 i Aars onsdag aften, og da Aars tidligere havde tabt til Roskilde, er Rækker Mølle klar til kampe mod enten HC Odense eller Stoholm fra 1. division.

- Vi spillede ellers den dårligste kamp, siden vi tabte pokalkampen hjemme mod Give. Men det er ligegyldigt. Vi vandt, og det er det eneste, der tæller, fortalte Rækker Mølles træner Rasmus Hansen.

Hans tropper startede fint med føring på 5-2. Ved pausen førte de 15-11.

- Vi kunne godt have ført mere. Men hver gang vi var lidt foran, så forcerede vi spillet. Vi afsluttede alt for tidligt i stedet for at spille videre til de rigtige chancer. Derfor kunne Aars hænge på, forklarede Rasmus Hansen.

Problemet var det samme i starten af anden halvleg, hvor Rækker Mølle ikke fik nok ud af nogle perioder i overtal, fordi der blev afsluttet alt for hurtigt. Det betød, Aars fik kontakt ved 19-19, og så blev der byttet mål frem til 22-22.

- Derfra gik vi foran 24-22. Resten af kampen havde vi styr på, og jeg var aldrig nervøs for, at vi ikke skulle vinde. Men alt i alt var spillet lidt forkrampet, sagde Rasmus Hansen.

Hjemmekampen mod Roskilde lørdag er nu nærmest uden betydning. Den samlede vinder af puljen skal møde HC Odense, og det er nok ikke nogen fordel. Stoholm ligner en lettere modstander.

Så måske er det meget godt, at Rasmus Hansen snakkede om nogle småskavanker til Mathias Skræddergaard, Morten Ronald og Casper Sas efter sejren over Aars. Lad bare Roskilde vinde og tage opgøret mod HC Odense.

Oprykningskamp

Aars HK-Rækker Mølle Håndbold 25-29

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Mathias Skræddergaard 9 (2), Mathias Hedegaard 7 (1), Casper Sas 5, Hans Chr. Fangel 3, Christian Jespersen 2 og Tobias Simonsen 2. Straffekast: Aars 4 (2 mål), Rækker Mølle 3 (3 mål). Udvisninger: Aars fire, Rækker Mølle tre.

0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF