Skjern

Rækker Mølle Hallen vil udvide

Håndbolden fylder godt op i Rækker Mølles træningstids-kalender. En ekstra hal vil gøre stor nytte. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Trods enorm efterspørgsel har hallen ikke ledige timer tilbage. En ny hal skal afhjælpe det problem.

RÆKKER MØLLE: Lige nu har de mange bolde i luften, men de håber på at kunne få alle boldene under tag.

Rækker Mølle Hallen arbejder nemlig på en udvidelse. Hallens bestyrelse har søgt om landzonetilladelse til at bygge en ny træningshal. En hal med plads til en håndboldbane på 20 gange 40 meter, med plads til at sætte badmintonbaner op. Det skal kobles sammen med klubhuset, så man i spidsbelastninger kan benytte omklædningsfaciliteterne der. Samtidig med at landzonetilladelsen er sendt afsted, er hallens bestyrelse i gang med at få råskitsen gjort til noget tegningsmateriale, der kan bruges til en senere licitation.

Hvor meget, projektet kommer til at stå i økonomisk, er endnu uvist, men hallens formand Bente Tang vurderer, at det bliver på flere millioner kroner. Desuden skal der forhandles med fodboldklubben, da en udvidelse vil komme til at tage af fodboldbanerne. Kort sagt er det flere processer, der kører på samme tid. Normalt ville man først have pengene på plads, men ventetiden kan komme til at koste for meget for den aktive hal på længere sigt.

- Det er en lidt vild proces, og folk vil nok sige, at vi er tossede, men vi frygter, at hvis vi venter i for mange år, er der ting, der vil blive kvalt, fordi vi ikke har kapaciteten, fortæller Bente Tang.

Årsagen til projektet er nemlig en overvældende succes. Rækker Mølle Håndbold har stor tilslutning, og det betyder, at der stort set ikke er ledige træningstimer tilbage i hallen, selvom der er en enorm efterspørgsel. Man skal hen til fredag klokken 20.30 for at finde ledig tid, og det er af gode grunde ikke lige den tid, folk har afsat til at gå i hallen.

Planen er indtil videre, at hallen skal ud at samle ind for at finansiere byggeriet. I forvejen har hallen en sund økonomi, og har i de senere år gennemgået flere renoveringer, blandt andet med energibesparelser i form af et nyt varmeanlæg og LED-belysning.

0/0
112

Politiet kørte til én forbrydelse - sigtede ung mand for en anden

Skjern

Aktivitetsdag ryster efterskoleelever og handicappede sammen

Skjern

Specialefterskole har bygget ud: Bedre undervisning og mere sang

Skjern

Laksene venter på slusen og bedre vejr