Annonce
Håndbold

Rækker Mølle Håndbolds træner Rasmus Hansen siger undskyld til publikum efter sejr

Træner Rasmus Hansen undskylder indsatsen på hjemmebane, da Rækker Mølle Håndbolds herrer vandt med fire mål. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Rækker Mølle Håndbold vandt 24-20 hjemme over Bjerringbro/Silkeborg 2 i 2. division herrer, men det resultat var træner Rasmus Hansen slet ikke tilfreds med, så han undskylder indsatsen over for hjemmepublikum.

Rækker Mølle: - Undskyld til hjemmepublikum. Det var ikke værdigt, det vi leverede på hjemmebane i dag.

Rækker Mølles træner Rasmus Hansen var ikke tilfreds, selv om hans hold netop havde vundet for fjerde kamp i træk.

- Men 24-20 er ikke godt nok hjemme mod et hold som Bjerringbro/Silkeborg 2. Vi kunne godt med større koncentration have holdt dem nede på 16 mål, og vi skulle selv have scoret mere end 24. 20 mål til modstanderne skal være nok til sejr, og det var det da også. Men vi spillede jammerligt. Slet ikke på det niveau vi skal være på, fortsatte kritikken fra Rasmus Hansen.

Han tror, spillerne tog for let på opgaven.

- Vi startede i hvert fald meget skidt, og vi kom bagud 6-3. Så fik vi rokeret lidt rundt, og kampen vendte totalt. Den næste periode vandt på 9-0. Så troede jeg, alt kørte, men vi gik i stå igen, fortalte Rasmus Hansen, der kunne gå til pause foran 15-10.

I anden halvleg var der for mange tekniske fejl.

- Vi trak os selv ned i niveau. I angrebet gik vi slet ikke nok mod mål. Vi solgte ikke os selv, når vi havde chancen for at komme igennem. I stedet blev der fedtspillet. Bolden blev bare skubbet videre til næste mand. Jeg savnede nogen, der tog ansvar. Nogen der ville sælge sig selv. Så vi fik aldrig rykket fra. Det meste af anden halvleg lå vi og første med de der tre mål. Vi var aldrig i fare for at miste point, men derfor kunne jeg godt have ønsket mig en langt bedre indsats alligevel, sagde en frustreret Rasmus Hansen.

2. division herrer

Rækker Mølle Håndbold-Bjerringbro/Silkeborg 2 24-20

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Simon Madsen 5 (1), Mathias Hejsel 4, Tobias Simonsen 4, Nicklas Hammer 4, Thomas Bertelsen 2, Mathias Skræddergaard 2 (1), Mathias Hedegaard 2 (1) og Hans Chr. Fangel 1. Straffekast: Rækker Mølle 3 (3 mål), Bjerringbro/Silkeborg 2 (2 mål). Udvisninger: Rækker Mølle fire, Bjerringbro/Silkeborg to.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce