Annonce
Sport

Rækker Mølle Håndbolds pokalkamp mod Mors-Thy Håndbold kommer på et skidt tidspunkt

Rækker Mølle Håndbolds Mathias Skræddergaard kommer ikke med i pokalkampen mod Mors-Thy Håndbold, da Rækker Mølle ikke vil risikere at forværre den skulderskade, der driller Mathias Skræddergaard lige nu. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Rækker Mølle Håndbolds pokalkamp mod ligaholdet fra Mors-Thy Håndbold torsdag aften passer slet ikke ind i Rækker Mølles forberedelser til en ny sæson i 2. division.
Annonce

Rækker Mølle: Normalt ville en pokalkamp hjemme mod ligaholdet Mors-Thy Håndbold med Emil Bergholt og Bjarke Christensen i truppen være lidt af en drømmekamp for Rækker Mølle Håndbolds herrer.

Men lige netop det opgør på torsdag i Rækker Mølle-Hallen er nærmest lidt til overs for Rækker Mølle Håndbold og træner Rasmus Hansen.

- Ja det må jeg sige. Den kamp har ikke lige første prioritet for os lige nu, siger Rasmus Hansen.

Det er især tidspunktet på sæsonen, der gør kampen lidt uinteressant.


Ja det må jeg sige. Den kamp har ikke lige første prioritet for os lige nu.

Rasmus Hansen, cheftræner for Rækker Mølle Håndbolds herrer


- Tidspunktet midt i august er noget juks for os. Efter den forrige sæson blev afbrudt, kunne vi jo ikke rigtig holde os i gang. Efter det kom der ferie og alt sådan noget, og det betyder, vi lige nu slet ikke er i form til en opgave af den her kaliber. Vi er langt fra det niveau, vi var på inden corona. Vores sæson i 2. division starter først om en måneds tid, og vi vil altså ikke presse tingene igennem for at spille den her pokalkamp. Vi har hørt om nok skader rundt omkring, og vi vil gerne prøve at undgå skader, som kan ødelægge den kommende sæson. Derfor er en skulderskadet Mathias Skræddergaard da heller ikke med i pokalkampen. Ham kan vi ikke undvære senere hen, forklarer Rasmus Hansen.

Annonce

Kamp uden sportslig interesse

Rækker Mølle stiller selvfølgelig op. Og de spiller også for at vinde. Men det kommer ikke til at ske på bekostning af noget, der på længere sigt kan ødelægge sæsonen.

- Et eller andet sted har den her kamp ikke sportslig interesse for os, og det har den heller ikke for Mors-Thy Håndbold, som er på et helt andet sted i deres forberedelser end os frem mod den nye sæson, fortæller Rasmus Hansen.

Da Skjern Håndbold spillede en træningskamp mod Skanderborg, måtte der lukkes 500 tilskuere ind. Det samme antal må der lukkes ind i den meget mindre Rækker Mølle-Hallen.

- Men det kommer vi ikke til at lukke ind. I det her vejr og på det her tidspunkt af sæsonen kommer der nok maks 250, fortæller Rasmus Hansen.

Han kalder det et cirkus uden lige at gøre klar til kampen.

- Der er så mange ting, der skal tages hensyn til. Det er hårdt arbejde for klubben. Nu må vi se, hvor bøvlet det hele bliver, siger Rasmus Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: 'Journalisterne er bare mikrofonholdere. De stiller jo ingen kritiske spørgsmål.'

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce