Håndbold

Rækker Mølle Håndbold skal møde HC Odense

Lasse Maarbjerg stod en rigtig fin kamp i målet for Rækker Mølle Håndbold efter en tidlig skade til Morten Ronald. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Efter en knusende sikker sejr på 29-21 over Roskilde i den sidste kamp i oprykningspuljen, står det fast, at Rækker Mølle Håndbold skal møde HC Odense i bedst af tre kampe om en plads i 1. division.

Rækker Mølle: Rækker Mølle Håndbold skal møde HC Odense fra 1. division i bedst af tre kampe om en plads i 1. division næste sæson.

Det blev resultatet af, at Rækker Mølle i den sidste oprykningskamp sikkert besejrede Roskilde med 29-21. Roskilde skal nu møde Stoholm fra 1. division om en plads i 1. division.

- Roskilde var trætte af at tabe. De ville hellere have vundet, så de kunne have nøjes med en tur til Odense i stedet for til Stoholm. Men vi forærede intet væk, selv om vi nok også selv helst ville have mødt Stoholm. Vi valgte at gå efter at sætte tingene på plads og vise, at vi er bedst. Og så ville vi spille en god kamp for at holde momentum inden kampene mod HC Odense, fortalte træner Rasmus Hansen efter sejren.

Roskilde plejer at vinde deres kampe med spil i højt tempo.

- Men det tempo matchede vi fint. Det betød, Roskilde skulle slåsse meget mere for deres scoringer end normalt. De fik ikke de der lette mål, de plejer at få, fortalte Rasmus Hansen.

Rækker Mølle sad på hele kampen. Ved pausen var føringen på 13-9, og på et tidspunkt i anden halvleg førte Rækker Mølle med 13 mål.

- Vi fik alle i spil, og vi fik endda sparet på kræfterne hos nogle af spillerne. Eneste minus var en fiberskade til målmand Morten Ronald efter tre minutters spil. Heldigvis afløste Lasse Maarbjerg på bedste vis med en meget fin kamp i målet. I forsvaret stod vi solidt, og angrebsspillet var varieret og godt. En fin sejr, sagde Rasmus Hansen.

Oprykningsspil 2. division

Rækker Mølle Håndbold-Roskilde 29-21

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Simon Madsen 8 (2), Tobias Simonsen 7 (3), Christian Jespersen 4, Casper Sas 2, Mads Overmark 2, Mathias Skræddergaard 2, Hans Chr. Fangel 2 og Lasse Kirkeby 2. Straffekast: Rækker Mølle 6 (5 mål), Roskilde 2 (2 mål). Udvisninger: Rækker Mølle tre, Roskilde fem.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Redningsaktion på fjorden: Lys fra mobiltelefon reddede ung sejler

Skjern

Mand omkom i solouheld i morges: Blev erklæret død på stedet

Ringkøbing

Vandringsmænd slog deres egen rekord: Fynboer indsamlede 85.553 kroner til kritisk syge børn

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Den indre varulv hyler, og det lyder ikke kønt

Da den sidste danske ulv i 1813 blev skudt ved Estvadgård lidt sydvest for Skive, var der næppe én, der fældede en tåre i den anledning. Da slet ikke de bønder på egnen, hvis får nu kunne være i fred. I et mangelsamfund som det danske for 200 år siden var der ganske enkelt ikke plads til ulven. I de mellemliggende par århundreder har næppe nogen skænket ulven en tanke - endsige savnet den. Den var ikke længere en del af den danske fauna. At den skulle vende tilbage, var der meget få, der havde fantasi til at forestille sig. Ikke desto mindre var det, hvad der skete omkring 2009, og lige siden har ulven forårsaget en slags kulturel borgerkrig i Danmark, der er helt ude af proportioner i forhold til dyrets indvirkning på den danske natur og dens formodede trussel eller mangel på samme mod mennesker. Skal man være lidt grov, kan man sige, at ulven har fået den indre varulv bragt frem i mange danskere. Det er ikke kønt. Som Anette Lund Andersens store reportage i Dagbladet i dag dokumenterer, er det rent ud forbløffende, i hvilket omfang og med hvilken lidenskab, mennesker engagerer sig i striden om ulven. Man tager sig til hovedet i vantro over en "ulvehader", der skyder en ulv med riffel ud af vinduet på sin bil. Og man flår sig i håret af frustration over en "ulveelsker", der truer folk på livet, og begår hærværk mod en lokal kirke for at understrege sit synspunkt. Mellem disse yderligheder er der alle mulige holdninger, der dog generelt tenderer mod det stadigt mere polariserede - hovedsageligt på grund af de forbistrede asociale medier, der nærmest pr. automatik synes at forstærke alle holdninger i ekstremistiske retninger. Det billede, Anette Lund Andersen tegner i sin reportage, er dybt forstemmende. Det fortæller om en debat og dens deltagende aktører, der synes at have mistet al proportionssans, evne og vilje til at lytte til andre menneskers synspunkter. Lederskribenten her føler sig fristet til at citere sin gamle, afdøde fars tilbagevendende kommentar, når medmennesker af den ene eller den anden grund bevægede sig ud ad en tangent: "Har de ikke andet at gå op i?!?" Det er måske dér, problemets rod ligger.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Testmøllesag i nye problemer: Skal finde 20 millioner til lovet lufthavnsudstyr

112 For abonnenter

Sejler du en lille smule, når du sejler? Sådan er reglerne for berusede sejlere

112

Ung sejler blev reddet i land - nu mangler båden

Sommerland

’Lille Louisiana’ ligger i Videbæk: Jeg blev helt imponeret, da jeg så bygningen

Annonce