Håndbold

Rækker Mølle Håndbold skal møde HC Odense

Lasse Maarbjerg stod en rigtig fin kamp i målet for Rækker Mølle Håndbold efter en tidlig skade til Morten Ronald. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Efter en knusende sikker sejr på 29-21 over Roskilde i den sidste kamp i oprykningspuljen, står det fast, at Rækker Mølle Håndbold skal møde HC Odense i bedst af tre kampe om en plads i 1. division.

Rækker Mølle: Rækker Mølle Håndbold skal møde HC Odense fra 1. division i bedst af tre kampe om en plads i 1. division næste sæson.

Det blev resultatet af, at Rækker Mølle i den sidste oprykningskamp sikkert besejrede Roskilde med 29-21. Roskilde skal nu møde Stoholm fra 1. division om en plads i 1. division.

- Roskilde var trætte af at tabe. De ville hellere have vundet, så de kunne have nøjes med en tur til Odense i stedet for til Stoholm. Men vi forærede intet væk, selv om vi nok også selv helst ville have mødt Stoholm. Vi valgte at gå efter at sætte tingene på plads og vise, at vi er bedst. Og så ville vi spille en god kamp for at holde momentum inden kampene mod HC Odense, fortalte træner Rasmus Hansen efter sejren.

Roskilde plejer at vinde deres kampe med spil i højt tempo.

- Men det tempo matchede vi fint. Det betød, Roskilde skulle slåsse meget mere for deres scoringer end normalt. De fik ikke de der lette mål, de plejer at få, fortalte Rasmus Hansen.

Rækker Mølle sad på hele kampen. Ved pausen var føringen på 13-9, og på et tidspunkt i anden halvleg førte Rækker Mølle med 13 mål.

- Vi fik alle i spil, og vi fik endda sparet på kræfterne hos nogle af spillerne. Eneste minus var en fiberskade til målmand Morten Ronald efter tre minutters spil. Heldigvis afløste Lasse Maarbjerg på bedste vis med en meget fin kamp i målet. I forsvaret stod vi solidt, og angrebsspillet var varieret og godt. En fin sejr, sagde Rasmus Hansen.

Oprykningsspil 2. division

Rækker Mølle Håndbold-Roskilde 29-21

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Simon Madsen 8 (2), Tobias Simonsen 7 (3), Christian Jespersen 4, Casper Sas 2, Mads Overmark 2, Mathias Skræddergaard 2, Hans Chr. Fangel 2 og Lasse Kirkeby 2. Straffekast: Rækker Mølle 6 (5 mål), Roskilde 2 (2 mål). Udvisninger: Rækker Mølle tre, Roskilde fem.

0/0
Fodbold

Spjald scorede fem mål men fik kun uafgjort

Ringkøbing IF

I oprykningsspillet bliver RIFs fejl straffet hårdt

Håndbold

Oprykningskamp ødelagt af to slemme skader

Skjern Håndbold

En meget lettet Thomas Mogensen

Fodbold

Faster/Hanning udlignede kort før tid mod Lem

Fodbold

Ølstrup holdt målet rent for tredje gang

Fodbold

Tre mål af Dennis Rabjerg var for lidt for Videbæk IF

Fodbold

Kasper Chopart scorede hattrick for Skjern GF