Annonce
Håndbold

Rækker Mølle Håndbold rundbarberede Skjern Håndbold 2 med 37-21

SkjernHåndbolds Jeppe Anneberg tackles af Rækker Mølle Håndbolds Mathias Hedegaard. Jeppe Anneberg scorede fire gange for hjemmeholdet, der fik et klart nederlag på 37-21. Foto: Mads Dalegaard
Da Rækker Mølle Håndbold gik fra 18-14 mod Skjern Håndbold 2 til 31-15, viste de for alvor, at der var stor forskel i kvalitet på de to hold i lokalopgøret i Skjern foran godt 300 tilskuere.

Skjern: Det var ikke sjovt at være Skjern Håndbolds andethold søndag eftermiddag. For på hjemmebane blev de grundigt rundbarberet af et veloplagt mandskab fra Rækker Mølle Håndbold, der vandt hele 37-21 i en ret så ensidig forestilling.

Ensidig fordi Skjern aldrig rigtig lærte af deres fejl.

For det duede altså ikke selv at bære bolden op til afslutninger, det duede ikke at afslutte på halve chancer, det duede ikke at forsøge at spille hurtigt, for det magtede de ikke rigtigt over for et meget solidt forsvar, så Skjern lavede alt for mange fejl, returløbene duede ikke, og så dækkede man aldrig godt nok op over for Rækker Mølles højre fløj.

Oven i alt det kunne Rækker Mølle holde et meget tungt tryk på Skjern kampen igennem. Truppen er så bred, at tempoet og kvaliteten ikke ændres det store ved at skifte ud. Så Rækker Mølle havde hele tiden kræfter til at dække godt op, de havde hele tiden kræfter til at satse 100 procent på kontrafasen, og de havde hele tiden overskud til at spille sig frem til gode chancer.

Fra start så det måske ikke sådan ud. Skjern bragte sig foran 3-1, fordi Rækker Mølle ikke var helt skarpe nok i deres kontrafase. Skjern førte også 4-3, men derfra tog Rækker Mølle føringen. At de efter små 20 minutters spil kun førte 11-8, skyldtes til dels, at Skjern var rimeligt kørende i undertal, og så smed Rækker Mølle syv kontramuligheder væk.

Rækker Mølle skruede op de sidste minutter op mod pausen. Forsvaret blev endnu bedre, kontrafasen blev bedre, og ved pausen førte Rækker Mølle 17-12. Det var hovedparten af de pænt mange tilskuere ganske godt tilfreds med.

Kort inde i anden halvleg var stillingen 18-14.

Derfra blev det slemt for Skjern - rigtigt slemt. De næste minutter blev tabt 13-1 frem til 31-15. Det mest dramatiske i den periode var et direkte rødt kort til Skjerns Mathias Tang, da et par usikre dommere mente, Tang hev Rækker Mølles Simon Madsen i skudarmen, og så måtte Rækker Mølles målmand Morten Ronald gå ud, efter han blev ramt direkte i ansigtet for anden gang i kampen.

Resten af kampen blev der byttet mål. Det kunne Rækker Mølle fint være tilfreds med. De fik alle i kamp, alle gjorde det godt, og helt uden problemer bevarede Rækker Mølle Håndbold førstepladsen i 2. division, hvor der venter to topopgør på hjemmebane i de næste to runder.

2. division herrer

Skjern Håndbold 2-Rækker Mølle Håndbold 21-37

Målscorere Skjern Håndbold 2: Oliver Juhl Refsgaard 5, Jeppe Anneberg 4 (1), Tobias Vils 3, Mathias Tang 3 (1), Jacob Kjær 2, Kristian Tind 2 og Mikkel Sandholm Mortensen 2.

Målscorere Rækker Mølle Håndbold: Simon Madsen 9 (2), Mathias Hedegaard 6, Christian Jespersen 5, Mathias Skræddergaard 5 (1), Hans Chr. Fangel 3, Tobias Simonsen 3 (1), Frank Madsen 2, Nicklas Hammer 2 og Mathias Hejsel 2.

Straffekast: Skjern 4 (2 mål), Rækker Mølle 4 (4 mål).

Udvisninger: Direkte rødt kort til Skjerns Mathias Tang og fem udvisninger mere, Rækker Mølle fik tre udvisninger.

Tilskuere: Godt 300 i Skjern-Hal A.

Kristian Tind spillet helt fri til scoring fra stregen. Det var dog ikke meget, man så til Kristian Tind i den kamp. Foto: Mads Dalegaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tarm

Vognmand venter på retningslinjer: Hvis studenterne skal holde en meters afstand kan det ikke lade sig gøre

Annonce