Annonce
Sport

Rækker Mølle Håndbold går i offensiven: Klubben klar med nyt tilbud til alle håndboldspillere fra U17

Rækker Mølle Håndbold har hold i 2. division hos både damer og herrer, og der er også flere seniorhold. Men klubben vil gerne have endnu flere til at spille håndbold, så derfor lancerer de et nyt tilbud til alle håndboldinteresserede fra U17 og op. Arkivfoto: Mads Dalegaard
- Vi håber, vi kan få lov at samles i maj eller juni, hvor vi vil fortælle alle interesserede om vores planer. Det er meningen, vi kører på for fuld kraft fra august, fortæller Lotte Hvid fra Rækker Mølle Håndbold.

Rækker Mølle: Hele det sidste års tid er det ikke meget indendørs håndbold, der er spillet rundt omkring i de lokale klubber, når man lige ser bort fra Skjern Håndbolds og Ringkøbing Håndbolds elitehold.

Flere steder er man bange for, at nedlukningen vil koste medlemmer. Der er jo ikke meget sjov ved at gå til håndbold, når man hverken må træne eller spille kamp.

Men det ryster ikke folkene i Rækker Mølle Håndbold, der i stedet er gået i offensiven med et godt tilbud til alle unge håndboldspillere i U17, U19 og senior.

"Leder du efter et godt sted at spille håndbold? Så kig med her, for i Rækker Mølle Håndbold starter vi til august et nyt tilbud op for dig, der elsker at spille håndbold og godt kan lide, at der også er plads til masser af grin og hygge."

Sådan står der på Rækker Mølle Håndbolds hjemmeside.

Annonce

Stærkt tilbud til alle der vil spille håndbold

- Vi synes, det er et stærkt tilbud til alle, der gerne vil spille håndbold. Nu får de mulighed for at spille håndbold, de får noget motion, og så kan de krydre det med en masse hygge og socialt samvær, fortæller Lotte Hvid fra Rækker Mølle Håndbold.

Rækker Mølle Håndbold er den klub i kommunen med flest seniorhold. Men der er altså plads til mange flere.


Vi synes, det er et stærkt tilbud til alle, der gerne vil spille håndbold. Nu får de mulighed for at spille håndbold, de får noget motion, og så kan de krydre det med en masse hygge og socialt samvær.

Lotte Hvid, Rækker Mølle Håndbold


- Vi ved, at der er mange, der tidligere har spillet håndbold, men som så ikke spiller længere. Måske fordi der ikke er et passende hold i deres område, eller også er de bare ikke kommet i gang igen, efter de måske er kommet hjem fra efterskole eller anden uddannelse. Det er alle dem, vi gerne vil have fat i. Og det er både drenge og piger. Alle, fortæller Lotte Hvid.

Klubben har spillere i U13 og U15.

Annonce

Fem dygtige trænere står parat

- Men de mangler nogen, de kan spejle sig i. De skal kunne se, at man altså også kan spille håndbold, når man er 17, 19 eller 25 år. Som udgangspunkt håber vi på at skabe et godt socialt miljø, hvor spillerne har lyst til at komme og træne. I første omgang en gang om ugen. Hvis der er nogle, der vil træne mere, så kan det også arrangeres. I det hele taget bliver det her på spillernes præmisser. Vi ser, hvad de ønsker, og så indordner vi os under det. Det skal være et tilbud til alle, hvor man selv er med til at styre niveau og ambitioner, fortæller Lotte Hvid.

Der er sat yderst kompetente trænere på. Frits Andersen fra Holstebro skal styre U17-U19 damer, Hans Uhd fra Grønbjerg skal have jyllandsserien damer, mens Lisbeth Mortensen skal have serie 3 damer. Thomas Yoosawad Grimstrup fra Skjern skal have U17-U19 herrer, mens Søren Mortensen fra Rækker Mølle skal have serie 2 og 3 herrer.

- Vi håber, vi kan få lov at samles i maj eller juni, hvor vi vil fortælle alle interesserede om vores planer. Det er meningen, vi kører på for fuld kraft fra august. På hjemmesiden kan man se mere, fortæller Lotte Hvid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold efter nedtur: Fløjene var på toppen - bagkæden havde problemer

Skjern Håndbold

Nedtur i Skjerns nøglekamp: Cheftræner tror, semifinaleplads kræver mindst 8 af 10 mulige point

Annonce