Annonce
Ringkøbing-Skjern

Rækker Mølle Håndbold fik succes med håndboldskole om sommeren - 68 deltagere

Lærke Kjær fra Tarm sveder og puster til en omgang træning af motorikken på Rækker Mølle Håndbolds håndboldskole. Foto: John Thomsen
Annonce

Rækker Mølle: 68 deltagere.

Så mange samlede Rækker Mølle Håndbold sammen til den håndboldskole for U11 og U13 spillere, som klubben har afviklet de tre første dage i denne uge.

- Vi plejer at lave en håndboldskole i efteråret. Vi håbede på, at vi kunne samle endnu flere deltagere ved at lave arrangementet i den første uge af skoleferien, hvor mange forældre stadig arbejder, og det blev heldigvis en succes, fortalte Jan Holm fra Rækker Mølle Håndbold.

68 glade børn er mange at holde styr på, men det gik ganske fint for den store skare af trænere og hjælpere.

- Heldigvis har vi plads til at klare alle coronakrav. Vi har to haller og en multisal, og ydermere er der en udendørs bane med sand, fortalte Jan Holm.

Deltagerne kom fra Videbæk, Vorgod, Borris, Tarm, Skjern og Rækker Mølle, og ud over en masse teknisk håndboldtræning blev der arbejdet med børnenes motorik, lige som en tur på en crossfit-bane var på programmet.

Tirsdag aften kom ligaspilleren Jørgen Rasmussen forbi til et lille indlæg, der skulle være aftenløb, inden alle deltagere skulle sove i Rækker Mølle-Hallen bagefter.

Og det hele skete med højt humør. Håndboldskolen i Rækker Mølle var en succes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Lørdagens coronatal: Otte nye smittede i Ringkøbing-Skjern Kommune

Annonce