Annonce
Håndbold

Rækker Mølle Håndbold fik en sikker sejr i en mærkelig kamp mod Svendborg

Rækker Mølle Håndbolds Christian Jespersen scorede to gange i kampen i Svendborg. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Rækker Mølle Håndbold spillede uden rytme i perioder af kampen mod Svendborg, men det endte alligevel med en sikker pligtsejr på 26-18.

Svendborg: En mærkelig kamp.

Det var den betegnelse, Rækker Mølle Håndbolds træner Rasmus Hansen hæftede på lørdagens kamp i Svendborg.

- Ja men det blev sådan noget underligt noget i perioder. Uden rytme i spillet og med mange fejl, forklarede Rasmus Hansen.

Ret hurtigt førte Rækker Mølle 7-3.

- Da troede jeg, vi ville blæse igennem. Men så gik vi i stå. Mange tekniske fejl og nogle sjove dommerkendelser gjorde, at vi slet ikke havde gang i spillet resten af første halvleg, fortalte Rasmus Hansen.

Efter en skal i pausen hjalp det på tingene. Rækker Mølle rykkede fra 12-11 til 15-11 med det samme.

- Men igen kom der nogle fejl, så der blev reduceret til 15-14. Derfra byttede vi mål frem til 20-17. Så trak vi fra. Svendborg blev trætte, mens vi havde masser af kræfter, fordi vi havde skiftet godt ud. Forsvaret skruede lidt ekstra op, og så fik vi en sikker sejr. Det bedste var, at vi kampen igennem dækkede godt op. Vi fik de to point, og så er det bare om at komme videre til næste opgave, sagde Rasmus Hansen.

2. division herrer

Svendborg-Rækker Mølle Håndbold 18-26 (11-12)

Målscorere Rækker Mølle: Simon Madsen 9 (3), Tobias Simonsen 8, Hans Chr. Fangel 3, Mathias Hejsel 3 (2), Christian Jespersen 2 og Christian Hedall 1. Straffekast: Svendborg 3 (2 mål), Rækker Mølle 5 (5 mål). Udvisninger: Svendborg seks, Rækker Mølle tre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce