Annonce
Ringkøbing

Råd til Rock i Ringkøbing: Prøv med noget rock

- De plejer at være super gode, men i år var det mest larm, og der var næsten ingen kontakt med tilskuerne, skriver Karina Werner Andersen i en kommentar på Dagbladets Facebook-side - om en koncert med det danske band Dizzy Mizz Lizzy på dette års udgave af Rock i Ringkøbing lørdag den 7. juli. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Rock i Ringkøbing er ramt af dårlig økonomi, og det er usikkert, om én-dags festivalen bliver plottet ind i næste års kalender.

Annonce

Ringkøbing: Klaveret spiller ikke for godt hos arrangørerne af Rock i Ringkøbing, der kæmper en hård kamp for at overleve.

Dette års festival lørdag 7. juli gav et anseeligt underskud, og derfor bliver der lige nu arbejdet intenst for at indgå fornuftige aftaler med de leverandører og kunstnere, der har penge til gode.

Da avisen mandag fremlagde de triste kendsgerninger, affødte det straks stribevis af kommentarer på Facebook, hvor der er delte meninger om Rock i Ringkøbing.

Morten Sax Westergaard er en af kritikerne:

- Måske man skulle prøve med noget rock, så det lever op til navnet, skriver han i en kommentar.

Laura Fjordside mener, at man slet og ret skal kalde det en byfest, hvor der kun er ét stort navn på plakaten - tilsat nogle lokale og regionale navne:

- Det ville holde billetprisen nede og trække flere folk til, fastslår Laura Fjordside.

På dette års Rock i Ringkøbing blev der solgt omkring 4400 billetter, der sikrede adgang til underholdning med navne som Thomas Helmig, Dizzy Mizz Lizzy, Scarlet Pleasure og Hjalmer.

I år kostede en voksenbillet ved indgangen 550 kroner plus gebyr, og målet var at sælge mindst 5000.

Måske man skulle prøve med noget rock, så det lever op til navnet

Morten Sax Westergaard, i en kommentar på Facebook
Annonce

Skru ned for forventninger

Birgit Hvegholm Jensen anbefaler, at arrangørerne skruer lidt ned for forventningerne og dermed finder et realistisk budget til indkøb af musik:

- Så kunne det være, det kom til at hænge bedre sammen. Og måske skulle man også kigge på, om der skulle være lidt færre kunstnere, skriver hun i en kommentar på Facebook.

Karina Werner Andersen udtrykker slem skuffelse over koncerten med Dizzy Mizz Lizzy og foreslår, at arrangørerne skruer ned for ambitionerne og nøjes med maksimalt to af de dyre navne. Hun kommer gerne igen i 2019.

Det gør Flemming Jensen sikkert ikke, for han skriver:

- Nedlæg det, der er en super musikfestival i Bork, som man skal støtte, og det er nok til Ringkøbing-Skjern.

Niels Jørgen Lauridsen skriver "stop, inden I bliver stoppet", mens Sonja Olesen konstaterer, at hun ikke vil komme til at savne Rock i Ringkøbing.

Senest ved årsskiftet skal folkene bag Rock i Ringkøbing have afklaret diverse problemer, og den samlede bestyrelse skal så vurdere, om der er noget at bygge videre på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Justitsminister har bedt om redegørelse af kræmmermarkedsag: Rigspolitiet og Midt- og Vestjyllands Politi beklager vildledning

Annonce