Annonce
Ringkøbing-Skjern

Qvist officielt valgt som K-kandidat

Lennart Qvist er nu officielt konservativ spidskandidat til kommunalvalget. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Konservative har på sin generalforsamling valgt den tidligere Venstremand og løsgænger som konservativ spidskandidat til næste kommunalvalg.

Ringkøbing-Skjern: Det er ikke bare bestyrelsen, der bakker om om byrådsmedlem Lennart Qvist som partiets kommende frontfigur til kommunalvalget i 2021.

Forleden gjorde partiets medlemmer det samme på generalforsamlingen i Tarm.

- Jeg er glad for, at vi nu har valgt Lennart Qvist som spidskandidat. Han er erfaren og vil også være en god støtte til de mange nye kandidater, som vi skal ud og finde, og som skal vælges på næste års generalforsamling, siger formand Henning Klausen.

Qvist meldte sig ind hos De Konservative i november sidste år. Det skete efter godt et år som løsgænger i byrådet. Før det var han medlem af Venstre, men valgte at forlade partiet efter utilfredshed med med organisationens tops manglende opbakning til ham som Ringkøbingkredsens nye folketingsmedlem.

Konservative tager nu for alvor fat på at finde kandidater, som vil stille op på den konservative liste til valget til byrådet. På generalforsamlingen glædede man sig over, at målinger for vælgeropbakningen lige nu er den højeste i 10 år, og partiet generelt oplever medlemsfremgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Forskelsbehandling: For regeringen er staten vigtigere end børnene

Læserbrev: Regeringen har sammen med støttepartierne vedtaget, at der nu endelig skal sendes penge ud til de trængte børneinstitutioner. Det er også på tide, at vores børn og pædagoger får bedre vilkår. Dog sniger sig en forskelsbehandling ind, som gør det tydeligt for mig, at regeringen og “børnenes statsminister” er mere statens minister end børnenes. Pengene går kun til de offentlige institutioner. Så er du forældre til et barn og har valgt en anden pasning en statens - det kan være, fordi du vil have mindre digitalisering, en særlig kost eller et bestemt værdigrundlag - ja så er dine børn ikke ligeså vigtige for regeringen som dem i offentlig pasning. Regeringen vil med sit forslag sikre, at den statslige opdragelse i den offentlige pasning bliver bedre. Det er altså vigtigere for regeringen at sikre statens opdragelse af børnene end det er at sikre forældrenes frie valg. Nogle vil mene, at forældre selv kan betale for at vælge staten fra. Det gør de også. For mig er det vigtige barnet. Som skattebetaler vil jeg gerne, at skattekronerne går lige til alle børn - uanset hvor de er passet. Det handler om at sikre lige mulighed for alle forældre og alle børn. Det er frihed og børnevelfærd. At favoriserer offentlige institutioner er for mig et tydeligt tegn på en regering, der har mere fokus på staten end på barnet.

Annonce