Annonce
Sport

QProBoxing åbner nyt boksecenter i Rindum

Kasper Holgersen til højre er ud over at være træner og leder af Rindum Bokseklub også ansat i QProBoxing, der åbner nyt boksecenter i Rindum. Kasper Holgersen får det sportslige ansvar for de stævner, QProBoxing vil stå bag hver sæson. Det ene stævne skal i de næste tre år afvikles i ROFI-Centret i Ringkøbing. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Svend Rasmussen er promotor og manden bag QProBoxing, der snart åbner sit første boksecenter i Ådselskogeriet, hvor Rindum Bokseklub får optimale træningsforhold. Der er allerede planlagt tre store boksestævner i ROFI-Centret med Kasper Holgersen

Ringkøbing: Et boksestævne i ROFI-Centret i Ringkøbing tre år i træk, fem-seks boksestævner fordelt over hele landet hvert år, helt nyt boksecenter på Ådselskogeriet lidt uden for Ringkøbing med fantastiske faciliteter og mulighed for overnatning for op mod 20 personer. Jo QProBoxing vil sætte sit præg på på boksesporten, og midt i det hele står Kasper Holgersen fra Rindum Bokseklub.

- Ja det bliver altså stort det her, fortæller Kasper Holgersen, mens han står og kigger ud i det lokale, der snart vil være et topmoderne boksecenter.

Det er Svend Rasmussen, der er promotor og manden bag QProBoxing, og det er ham, der har skudt penge ind i opbygningen af det nye boksecenter.

- Det her er efter planen det første af tre boksecentre i Danmark. Rindum BK kommer så til at leje sig ind i lokalerne hos QProBoxing helt på linje med, vi tidligere lejede os ind i lokalerne herunder. Nu får vi bare helt vildt flotte forhold at træne i. Rindum BK har samlet fine sponsorkroner ind, og de skal blandt andet bruges på at stille de to bokseringe op, som skal stå permanent her i centret. Det er vores bokseringe. Ved siden af kommer der ti sandsække op at hænge, og der bliver udstyr til styrketræning. Der er alt, hvad vi skal bruge. I lokaler ved siden af bliver der indrettet værelser med i alt 20 sovepladser, så stedet kan lejes ud til eksempelvis træningslejre. Det har den sideeffekt, at vi kan få god sparring til vore egne boksere. Det er helt perfekt, fortæller Kasper Holgersen.

QProBoxing har i øjeblikket otte professionelle boksere i deres stald.

- To mere er på vej. Rigtigt store danske navne. Alle disse boksere skal selvfølgelig i kamp, og det er planen, at det skal ske til fem-seks forskellige stævner rundt omkring i Danmark og selvfølgelig også i udlandet, hvis der er bud efter dem. I øjeblikket har vi en plan om, at vi har fire boksere, der skal med i en turnering med i alt otte boksere, hvor af de fire er udenlandske boksere, som vi allerede har kontakt med. De skal mødes i kvartfinaler, semifinaler og sidst en finale. Der er pengepræmier på spil, der vil være bonus for at vinde på knockout, og på den måde er vi sikre på, at bokserne virkelig vil det her. Det skulle gerne give en række spændende og gode kampe, fortæller Kasper Holgersen, der er med i den sportslige ledelse i QProBoxing, hvor han får stort ansvar for at få afviklet stævnerne.

Der er allerede fastlagt et stævne. Det bliver den sidste lørdag i februar i ROFI-Centret i Ringkøbing.

- Vi har lige lavet en aftale om tre stævner i løbet af de næste tre år og hver gang sidst i februar. Vi lejer samtidig vandrehjemmet, så bokserne kan bo her i dagene omkring stævnet. Til det første stævne skal to af de fire kvartfinaler selvfølgelig bokses. Der skal også være amatørkampe på programmet. I øjeblikket har vi 11 kampboksere i gang i klubben, men der bliver kun plads til fire-fem stykker af dem, så de skal virkelig arbejde hårdt og lave gode resultater for at få deres navn på kampprogrammet i ROFI-Centret, siger en meget glad og stolt Kasper Holgersen

Annonce
Det her logo vil pryde det nye boksecenter i Rindum.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skandale: Kan livet fortsætte uden Postnord?

Læserbrev: Hvordan har Postnord fundet af, at det kun er brevene, de taber på? De må have fundet løsningen på at skille koldt og varmt vand. Efter det er blandet... Meget fornuftigt har postbudene både breve og pakker med ud. Det er vel heller ingen ulempe for Postnord, at det er brevene, der er befordringspligt på. De har fået serveret en politisk malkeko. Det er ender vel med, at brevene må tage op til en måned om at komme frem... Allerede nu er det betydelig langsommere end med dagvognen på Christian Den Fjerdes tid. Hvem har fået problemerne? Politikerne. Hvem har skabt dem? Politikerne. Der er flere mistænkte. En af de hovedmistænkte er Kristian Jensen. Det passer med hans taktik fra skattevæsenet. De startede med at slagte aktiverne og fordele dem. Derefter trykkede de på digitaliseringsknappen. Så satte de sig ned. Undrede sig over, at svenskerne ikke løste problemet for dem... Man kan sige meget om svenskerne, men speciel dumme er de altså ikke... Det er en skandale med de milliarder, der allerede er pumpet i projektet. Senest har de sendt adskillige personer på permanent ferie, og har planer om at sende endnu flere samme vej. Bare rejsebureauerne har rejser nok til dem... Det er ren kukkeluk at bruge milliarder på det! Udbringning af pakker er der mange, der har kapacitet til. Skildpaddebrevene må kunne løses på anden vis. Quickbreve er næsten lige så dyre som pakker. Derfor kan man vel sende dem som en pakke? Anbefalede breve kan vel håndteres på samme måde? Udbringning af B- breve kunne for eksempel overdrages til kommunerne. Ved at tilføre flere ansatte kunne hjemmehjælperne sagtens løse opgaven. Der bliver hældt millioner/milliarder i Postnord, som kunne bruges til det. Samtidig kunne ældreplejen i eget hjem blive opgraderet. Hvis postbudet, ligesom i gamle dage, havde tjek på om alle var ok. på ruten. Sikken en tryghed, det kunne give. Skildpaddebrevene kunne måske alternativt distribueres sammen med reklamerne på ugebasis. Nu mener nogen i det politiske, at vi skal købe Postdanmark tilbage fra Postnord. Heldigt, at vi ikke har fået malet alle postkasserne endnu. Der bliver udgifter nok til biler, skilte, tøj og til svenskerne. Men big business for dem, der sælger maling og profiltøj. Kan livet fortsætte uden Postnorddanmark? Eller går det i stå?

Annonce