Annonce
Sport

QProBoxing åbner nyt boksecenter i Rindum

Kasper Holgersen til højre er ud over at være træner og leder af Rindum Bokseklub også ansat i QProBoxing, der åbner nyt boksecenter i Rindum. Kasper Holgersen får det sportslige ansvar for de stævner, QProBoxing vil stå bag hver sæson. Det ene stævne skal i de næste tre år afvikles i ROFI-Centret i Ringkøbing. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Svend Rasmussen er promotor og manden bag QProBoxing, der snart åbner sit første boksecenter i Ådselskogeriet, hvor Rindum Bokseklub får optimale træningsforhold. Der er allerede planlagt tre store boksestævner i ROFI-Centret med Kasper Holgersen

Ringkøbing: Et boksestævne i ROFI-Centret i Ringkøbing tre år i træk, fem-seks boksestævner fordelt over hele landet hvert år, helt nyt boksecenter på Ådselskogeriet lidt uden for Ringkøbing med fantastiske faciliteter og mulighed for overnatning for op mod 20 personer. Jo QProBoxing vil sætte sit præg på på boksesporten, og midt i det hele står Kasper Holgersen fra Rindum Bokseklub.

- Ja det bliver altså stort det her, fortæller Kasper Holgersen, mens han står og kigger ud i det lokale, der snart vil være et topmoderne boksecenter.

Det er Svend Rasmussen, der er promotor og manden bag QProBoxing, og det er ham, der har skudt penge ind i opbygningen af det nye boksecenter.

- Det her er efter planen det første af tre boksecentre i Danmark. Rindum BK kommer så til at leje sig ind i lokalerne hos QProBoxing helt på linje med, vi tidligere lejede os ind i lokalerne herunder. Nu får vi bare helt vildt flotte forhold at træne i. Rindum BK har samlet fine sponsorkroner ind, og de skal blandt andet bruges på at stille de to bokseringe op, som skal stå permanent her i centret. Det er vores bokseringe. Ved siden af kommer der ti sandsække op at hænge, og der bliver udstyr til styrketræning. Der er alt, hvad vi skal bruge. I lokaler ved siden af bliver der indrettet værelser med i alt 20 sovepladser, så stedet kan lejes ud til eksempelvis træningslejre. Det har den sideeffekt, at vi kan få god sparring til vore egne boksere. Det er helt perfekt, fortæller Kasper Holgersen.

QProBoxing har i øjeblikket otte professionelle boksere i deres stald.

- To mere er på vej. Rigtigt store danske navne. Alle disse boksere skal selvfølgelig i kamp, og det er planen, at det skal ske til fem-seks forskellige stævner rundt omkring i Danmark og selvfølgelig også i udlandet, hvis der er bud efter dem. I øjeblikket har vi en plan om, at vi har fire boksere, der skal med i en turnering med i alt otte boksere, hvor af de fire er udenlandske boksere, som vi allerede har kontakt med. De skal mødes i kvartfinaler, semifinaler og sidst en finale. Der er pengepræmier på spil, der vil være bonus for at vinde på knockout, og på den måde er vi sikre på, at bokserne virkelig vil det her. Det skulle gerne give en række spændende og gode kampe, fortæller Kasper Holgersen, der er med i den sportslige ledelse i QProBoxing, hvor han får stort ansvar for at få afviklet stævnerne.

Der er allerede fastlagt et stævne. Det bliver den sidste lørdag i februar i ROFI-Centret i Ringkøbing.

- Vi har lige lavet en aftale om tre stævner i løbet af de næste tre år og hver gang sidst i februar. Vi lejer samtidig vandrehjemmet, så bokserne kan bo her i dagene omkring stævnet. Til det første stævne skal to af de fire kvartfinaler selvfølgelig bokses. Der skal også være amatørkampe på programmet. I øjeblikket har vi 11 kampboksere i gang i klubben, men der bliver kun plads til fire-fem stykker af dem, så de skal virkelig arbejde hårdt og lave gode resultater for at få deres navn på kampprogrammet i ROFI-Centret, siger en meget glad og stolt Kasper Holgersen

Annonce
Det her logo vil pryde det nye boksecenter i Rindum.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Skoleledere om folketingspolitikere: Et klart løftebrud!

Læserbrev: Regeringen går mod egne løfter, når den vil spare på erhvervsskoler og gymnasier. 28,9 mio. på erhvervsskolerne og 18 mio. på gymnasier: så meget vil Regeringen, Venstre, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre, Konservative, Alternativet og Liberal Alliance spare om året fra 2021-2023. Dét vil ramme skolerne hårdt. Allerede nu er både erhvervsskoler og gymnasier hårdt ramt af det berygtede 2% omprioriteringsbidrag – en pæn indpakning af en årlig besparelse, der ikke kan undgås at tage en bid af kvaliteten af uddannelserne. Så glæden var stor, da vi kunne se, at denne besparelse var fjernet med finanslovsforslaget for 2020. Nuvel, selv den største optimist forventede nok ikke, at vi fik de penge tilbage, som allerede var forsvundet (og netop allerede taget direkte fra vores unge menneskers uddannelser), men vi var alligevel lettede over at besparelserne nu var fortid! Sådan gik det ikke. Besparelserne er en direkte konsekvens af en underfinansiering af den nye uddannelse: Forberedende Grunduddannelse (FGU). Et manglende budget på intet mindre end 60 millioner! Lad os, før alt andet, slå fast: vi bakker op om den nye FGU. Men vi er uforstående over for, at man ikke har fundet ”nye” penge til dette formål. Det er en svinestreg, intet mindre – at ungdomsuddannelserne igen skal ”bøde” med besparelser for at finansiere nye tiltag. I de kommende 10 år vil vi lokalt i Ringkøbing Skjern se et drastisk fald i størrelsen af ungdomsårgange. Det presser vores ungdomsuddannelser til max. Sammenholdes denne udvikling med de mange besparelser, kan dét at bevare et attraktivt uddannelsestilbud til de unge blive svært udfordret – hvilket vil gå ud over bosætningen. Det vil være en katastrofe for en kommune, der i forvejen har svært ved at tiltrække tilstrækkelig arbejdskraft.

Videbæk

Intens eftersøgning endte lykkeligt: Hundehvalpen Nala stak af efter uheld på motorvej, men er fundet igen

Annonce