Annonce
Sport

QProBoxing åbner nyt boksecenter i Rindum

Kasper Holgersen til højre er ud over at være træner og leder af Rindum Bokseklub også ansat i QProBoxing, der åbner nyt boksecenter i Rindum. Kasper Holgersen får det sportslige ansvar for de stævner, QProBoxing vil stå bag hver sæson. Det ene stævne skal i de næste tre år afvikles i ROFI-Centret i Ringkøbing. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Svend Rasmussen er promotor og manden bag QProBoxing, der snart åbner sit første boksecenter i Ådselskogeriet, hvor Rindum Bokseklub får optimale træningsforhold. Der er allerede planlagt tre store boksestævner i ROFI-Centret med Kasper Holgersen

Ringkøbing: Et boksestævne i ROFI-Centret i Ringkøbing tre år i træk, fem-seks boksestævner fordelt over hele landet hvert år, helt nyt boksecenter på Ådselskogeriet lidt uden for Ringkøbing med fantastiske faciliteter og mulighed for overnatning for op mod 20 personer. Jo QProBoxing vil sætte sit præg på på boksesporten, og midt i det hele står Kasper Holgersen fra Rindum Bokseklub.

- Ja det bliver altså stort det her, fortæller Kasper Holgersen, mens han står og kigger ud i det lokale, der snart vil være et topmoderne boksecenter.

Det er Svend Rasmussen, der er promotor og manden bag QProBoxing, og det er ham, der har skudt penge ind i opbygningen af det nye boksecenter.

- Det her er efter planen det første af tre boksecentre i Danmark. Rindum BK kommer så til at leje sig ind i lokalerne hos QProBoxing helt på linje med, vi tidligere lejede os ind i lokalerne herunder. Nu får vi bare helt vildt flotte forhold at træne i. Rindum BK har samlet fine sponsorkroner ind, og de skal blandt andet bruges på at stille de to bokseringe op, som skal stå permanent her i centret. Det er vores bokseringe. Ved siden af kommer der ti sandsække op at hænge, og der bliver udstyr til styrketræning. Der er alt, hvad vi skal bruge. I lokaler ved siden af bliver der indrettet værelser med i alt 20 sovepladser, så stedet kan lejes ud til eksempelvis træningslejre. Det har den sideeffekt, at vi kan få god sparring til vore egne boksere. Det er helt perfekt, fortæller Kasper Holgersen.

QProBoxing har i øjeblikket otte professionelle boksere i deres stald.

- To mere er på vej. Rigtigt store danske navne. Alle disse boksere skal selvfølgelig i kamp, og det er planen, at det skal ske til fem-seks forskellige stævner rundt omkring i Danmark og selvfølgelig også i udlandet, hvis der er bud efter dem. I øjeblikket har vi en plan om, at vi har fire boksere, der skal med i en turnering med i alt otte boksere, hvor af de fire er udenlandske boksere, som vi allerede har kontakt med. De skal mødes i kvartfinaler, semifinaler og sidst en finale. Der er pengepræmier på spil, der vil være bonus for at vinde på knockout, og på den måde er vi sikre på, at bokserne virkelig vil det her. Det skulle gerne give en række spændende og gode kampe, fortæller Kasper Holgersen, der er med i den sportslige ledelse i QProBoxing, hvor han får stort ansvar for at få afviklet stævnerne.

Der er allerede fastlagt et stævne. Det bliver den sidste lørdag i februar i ROFI-Centret i Ringkøbing.

- Vi har lige lavet en aftale om tre stævner i løbet af de næste tre år og hver gang sidst i februar. Vi lejer samtidig vandrehjemmet, så bokserne kan bo her i dagene omkring stævnet. Til det første stævne skal to af de fire kvartfinaler selvfølgelig bokses. Der skal også være amatørkampe på programmet. I øjeblikket har vi 11 kampboksere i gang i klubben, men der bliver kun plads til fire-fem stykker af dem, så de skal virkelig arbejde hårdt og lave gode resultater for at få deres navn på kampprogrammet i ROFI-Centret, siger en meget glad og stolt Kasper Holgersen

Annonce
Det her logo vil pryde det nye boksecenter i Rindum.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Gør din borgerpligt - gå på restaurant

Hånden på hjertet... Hvornår har du sidst spist på en restaurant i din hjemby? Hvornår har du og din bedre halvdel sagt til hinanden: "I aften går vi ud at spise på Restaurant Xxx"? Hvornår har du og en flok venner senest sat hinanden stævne på en af byens restauranter for få en kulinarisk oplevelse? Og det tæller altså ikke, at I en fredag aften dropper madlavningen og henter en pizza eller noget andet ud af huset-mad. Vi taler om et rigtigt restaurantbesøg med menukort, opvartning og hele pibetøjet. Det er længe siden, ikke sandt? Et tilbagevendende samtaleemne blandt borgere her i kommunen er, hvorfor pokker vi ikke har ret mange gode restauranter. Ikke et ondt ord om ud af huset-spisesteder eller burger-, kylling- og pommefrites-restauranter, som vi har masser af; de kan såmænd sagtens være udmærkede. Vi taler om restauranter med kok i køkkenet, spisekort og tjener, der serverer en god middag, lavet på gode råvarer til en pris, der gør det muligt for en familie at spise ude uden at blive ruineret. De findes selvfølgelig - ingen nævnt, ingen glemt. Men når vestjyder taler med hinanden om restaurant-situationen, høres en tilbagevendende klage: Der er alt for få steder, hvor vi kan spise en ordentlig middag til rimelig penge! Vi lokale er ikke alene om beklagelserne. Den seneste tilfredshedsundersøgelse blandt turister viser, at de, der rejser til vort område, har den samme oplevelse; og den er særlig gal i Ringkøbing-Skjern Kommune på trods af, at vi har millioner af turistovernatninger hvert år. Udfordringen giver turistbranchen grå hår i hovedet. Med god grund. Et bredt udbud af spisesteder af god kvalitet øger et turistmåls tiltrækningskraft. De behøver ikke at være Michelin-klasse; men de må gerne hæve sig over fast food- og buffet-niveau. Hele turistbranchen og kommunen med har fokus på madområdet, hvor nøgleordet ikke mindst er "lokale råvarer". Desværre rykker det bare ikke rigtig. Kokkene vil åbenbart hellere arbejde østpå, tjenerne ligeså, og efterspørgslen svinger vildt, alt afhængig af årstiden. Det er ikke nemt... Der er kun en udvej. Vi må alle gøre vores borgerpligt. Vi må til at spise noget mere ude!

Annonce