Kultur

Propfyldt biograf: Det har aldrig før været så stor en succes

Modsat billedet var der ingen tomme sæder torsdag formiddag for Bjarne From og Ringkøbing Biograf, da man bød indenfor til filmvisning for Ældresagen. To sale viste samme film på samme tid - og så måtte man endda afvise flere folk. - Det har aldrig været så stor en succes som i dag, siger Bjarne From. Foto: Jørgen Kirk
Hele 180 biografgængere takkede ja til Ældresagens tilbud om filmvisning torsdag formiddag i Ringkøbing Biograf. - Det er simpelthen fantastisk, lyder det fra biografens leder.

Ringkøbing: - Vi har gjort det i mange år, men det har aldrig været så stor en succes som nu, lyder det begejstret fra daglig leder i Ringkøbing Biograf, Bjarne From.

Torsdag formiddag viste biografen den kritikerroste danske film ’Før frosten’ med Jesper Christensen i hovedrollen som bonden Jens. Og det blev til fulde sale, forklarer Bjarne From.

Hele 180 deltagere havde nemlig tilmeldt sig dagens filmvisning, som udspringer af et samarbejde mellem Ældresagen og Ringkøbing Biograf om otte årlige filmvisninger.

Tidligere har filmvisningerne trukket mellem 80-120 gæster til biografen, men nu har man næsten fordoblet det antal.

- Det er simpelthen fantastisk. Det er vi glade for, og det er dejligt, at der er opbakning til Ældresagens arrangement, men også til biografen og det koncept, vi har, siger Bjarne From.

Derfor har biografen også valgt at vise filmen i to sale samtidig for at møde efterspørgslen.

- Vi har før haft nogle få stykker med i sal to også for at se ’Så Længe Jeg Lever’ med John Mogensen, men det var kun 10-15 stykker. Vi har aldrig oplevet noget så voldsomt som det her, og det er jo positivt, siger han og forklarer, at man man har afvist yderligere 30 deltagere på grund af pladsmangel.

De gæster, der fik billet, fik efter filmen både noget at tygge på i form af sandwich og drikkevarer, men der plejer også at være mulighed for en god debat om filmen.

- Men det er forskelligt, hvor stor debat der er. Nogle film sætter større spor end andre, siger Bjarne From.

God start på 2019

Den store tilslutning til Ældresagens arrangement i biografen er med til at gøre en i forvejen rigtig god start på biografåret 2019 endnu bedre.

- Vi ligger på noget af det højeste, vi har nogensinde har været på denne tid af året, siger Bjarne From.

Selvom han gerne så, at det var arbejdet i biografen, der trak folk af huse, så handler det nok i højere grad om et sammenrend af rigtig gode film, forklarer han.

- Vi har Dreambook, der trækker, og i vinterferien havde vi seks film, der trak godt. Vi havde en uges reprise af filmen Ternet Ninja, som trak 500 billetter i vinterferien, men Bohemian Rhapsody trak også et par hundrede gæster, siger Bjarne From.

0/0

Tophistorier

Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Ny bog: Med rutebilen på livsrejse

Annonce
Danmark

Danmarks billigste hus solgt i løbet af et døgn

Kultur

Forår på tallerkenen: Kulmule med ramsløg

Kultur

Bevaringspriser til by og land

Tophistorier

Kultur

Rockstjernernes mesterfotograf udstiller: Billeder af dine idoler, du aldrig har set før

Kultur

Masser af billedkunst i Højmark

Kultur

Søndervig Byfest har succes med tidligt billetsalget

Kultur

Vores Smag: Bagværk fra en svunden tid