Kultur

Propfyldt biograf: Det har aldrig før været så stor en succes

Modsat billedet var der ingen tomme sæder torsdag formiddag for Bjarne From og Ringkøbing Biograf, da man bød indenfor til filmvisning for Ældresagen. To sale viste samme film på samme tid - og så måtte man endda afvise flere folk. - Det har aldrig været så stor en succes som i dag, siger Bjarne From. Foto: Jørgen Kirk
Hele 180 biografgængere takkede ja til Ældresagens tilbud om filmvisning torsdag formiddag i Ringkøbing Biograf. - Det er simpelthen fantastisk, lyder det fra biografens leder.

Ringkøbing: - Vi har gjort det i mange år, men det har aldrig været så stor en succes som nu, lyder det begejstret fra daglig leder i Ringkøbing Biograf, Bjarne From.

Torsdag formiddag viste biografen den kritikerroste danske film ’Før frosten’ med Jesper Christensen i hovedrollen som bonden Jens. Og det blev til fulde sale, forklarer Bjarne From.

Hele 180 deltagere havde nemlig tilmeldt sig dagens filmvisning, som udspringer af et samarbejde mellem Ældresagen og Ringkøbing Biograf om otte årlige filmvisninger.

Tidligere har filmvisningerne trukket mellem 80-120 gæster til biografen, men nu har man næsten fordoblet det antal.

- Det er simpelthen fantastisk. Det er vi glade for, og det er dejligt, at der er opbakning til Ældresagens arrangement, men også til biografen og det koncept, vi har, siger Bjarne From.

Derfor har biografen også valgt at vise filmen i to sale samtidig for at møde efterspørgslen.

- Vi har før haft nogle få stykker med i sal to også for at se ’Så Længe Jeg Lever’ med John Mogensen, men det var kun 10-15 stykker. Vi har aldrig oplevet noget så voldsomt som det her, og det er jo positivt, siger han og forklarer, at man man har afvist yderligere 30 deltagere på grund af pladsmangel.

De gæster, der fik billet, fik efter filmen både noget at tygge på i form af sandwich og drikkevarer, men der plejer også at være mulighed for en god debat om filmen.

- Men det er forskelligt, hvor stor debat der er. Nogle film sætter større spor end andre, siger Bjarne From.

God start på 2019

Den store tilslutning til Ældresagens arrangement i biografen er med til at gøre en i forvejen rigtig god start på biografåret 2019 endnu bedre.

- Vi ligger på noget af det højeste, vi har nogensinde har været på denne tid af året, siger Bjarne From.

Selvom han gerne så, at det var arbejdet i biografen, der trak folk af huse, så handler det nok i højere grad om et sammenrend af rigtig gode film, forklarer han.

- Vi har Dreambook, der trækker, og i vinterferien havde vi seks film, der trak godt. Vi havde en uges reprise af filmen Ternet Ninja, som trak 500 billetter i vinterferien, men Bohemian Rhapsody trak også et par hundrede gæster, siger Bjarne From.

0/0
Annonce
Kultur For abonnenter

Det svævende japanske te-hus: Hvorfor ligger der et arkitektonisk mesterværk i Videbæk?

Annonce
Annonce
Kultur

En kraftig ret til en kølig forårsdag: Oksetyndsteg med blomkålspuré, svampe og rødvinssauce

Kultur

Kunst på tværs: Lokale kunstnere udstiller hele fem steder på én gang

Kultur

Hee rykker sig: Nu skal der sættes skub i fremtidens bevægelseshus

Kultur

Kulturhus nåede målet med lokal pengejagt: Send penge, så vi kan begynde på millionbyggeri

Kultur

Danmarks største havefest opgraderer oplevelsen: Det ser lovende ud

Kultur

Musikskole-leder fratrådt stillingen - kommunen skal finde ny leder

Kultur

Kun 61 meldt til velgørenhedsløb: - Det er langt under forventningerne