Annonce
Navne

Privatkundechefen fejrer 25 års jubilæum

Kristen Lauridsen nyeder jobbet som daglig leder af afdelingen i Hvide Sande. Pressebillede
Privatkundechef Kristen Lauridsen fra Vestjysk Bank i Hvide Sande, kan 2. oktober fejre 25-års jubilæum i Vestjysk Bank.
Annonce

Hvide Sande: - Der er jo en grund til, at man bliver så mange år på samme arbejdsplads - det har været 25 gode år med mange forskellige og spændende udfordringer og arbejdsopgaver, fortæller Kristen Lauridsen om de mange år i banken.

Kristen Lauridsen blev ansat som kasserer i 1995 i daværende Ringkjøbing Bank, efter at være udlært på rådhuset i Holmsland Kommune. Han blev så glad for arbejdet i banken, at han begyndte på bankuddannelsen i 1999.

Efter endt uddannelse blev han privatrådgiver og senere privatkundechef. Jobbet i dagligdagen består i dag af daglig ledelse og kunderådgivning.

- Jeg nyder at være rådgiver for en del af afdelingens kunder. Man bliver glad af at gå på arbejde, når man kan gøre en positiv forskel og være med til at finde individuelle løsninger til kunderne, siger Kristen Lauridsen.

Udover kasketten som rådgiver er han også glad for den daglige ledelse af afdelingens privatrådgivere.

- Det er spændende, udfordrende og udviklende at være med til at lede afdelingen i Hvide Sande. Vi har et fantastisk sammenhold og et suverænt godt team. Jeg er så privilegeret at have nogle fantastiske kolleger, som jeg værdsætter højt.


Det er spændende, udfordrende og udviklende at være med til at lede afdelingen i Hvide Sande.

Kristen Lauridsen, Leder, Vestjysk Bank, Hvide Sande


- En udviklende og afvekslende dagligdag, kombineret med trofaste kunder og søde kolleger er hovedårsagerne til, at jeg har været i banken så mange år, slutter jubilaren.

Kristen Lauridsen er født og opvokset i Hvide Sande, hvor han stadig bor med sin hustru Else og tre hjemmeboende børn, Emmie på 11, Magnus på 15 og Therese på 18 år.

En del af fritiden bruges i Boldklubben Klitten, hvor Kristen Lauridsen som fodboldtræner forsøger at holde styr på de 16 piger på U13 holdet. Desuden nyder han at svinge tennisketsjeren med tre kammerater en gang om ugen. Der er dog også altid tid til familie og venner og en god krimi.

Jubilæet fejres ved en uformel reception, som dog er udsat på grund af Covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyretransport-chauffører stiller minister ultimatum: Henvend dig inden tirsdag, eller vi nægter at arbejde

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Skjern For abonnenter

Far sløjfede et dige for 27 år siden - nu har sønnerne fået dom for, at de skal bygge det igen

Annonce