Hvide Sande

Pris til lokalt firma for godt håndværk

På billedet ses: Kenneth Johansen fra Beckers, Abdel Aziz Mahmoud samt medarbejdere fra MidtvestMalerfirma ApS. Foto: anmeld-haandvaerker.dk
Midtvest Malerfirma ApS kåret til Årets Maler i Cirkusbygningen i København.

Hvide Sande: Cirkusbygningen var fyldt til bristepunktet, da håndværkerens prestigefyldte ”Oscar” statuette – ”Smiley Håndværk – Din Garanti” - blev uddelt for 8. gang til Årets Håndværker.

Malermestrene Ivan Jakobsen og Natalie Petersen var synligt stolte efter deres firma, Midtvest Malerfirma ApS, vandt den flotte pris som Året Maler.

Sejren kom dog som lidt af en overraskelse:

- Vi følte os godt klædt på, men var egentligt tilfredse med at bare være finalister, så det er naturligvis en stor og dejlig overraskelse at løbe med prisen, fortæller Ivan Jakobsen, i en pressemeddelelse.

Gode anmeldelser

- Vi får de gode anmeldelser, fordi vi overholder de aftaler, vi indgår med kunden. Vi klæder vores medarbejdere godt på til opgaven, og de forstår altid at løse den, så kunden bliver passet og plejet, arbejdspladsen bliver efterladt ryddelig og resultatet står flot. Nu har vi et trofæ, der kan bekræfte vores kunder i, at de har valgt den bedste maler, siger Ivan Jakobsen.

Håndværkere over hele landet gør en kæmpe indsats for at fremme det gode håndværk lokalt.

- Det glæder mig at se, håndværkerne yder så godt arbejde hos kunden og leverer flot på overordnet tilfredshed, hvilket har toppet og i år samlet er på 4.78 ud af 5 mulige. Sammen kan vi glæde os over, at vi nu på 8. år kan fejre de mange tusinde gode håndværkeroplevelser, der årligt bliver indberettet på vores anmelderside Anmeld Håndværker, siger stifter af anmeldhaandvaerker.dk, Peter Birkelund.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Fanø har taget principiel kamp: Nu fjernes forlist Hvide Sande-kutter i 11. time

Skjern

Forbudt med slag og spark: Ny judoklub slår dørene op i Skjern

Vestjylland For abonnenter

Ormefiskeriet i Varde Å vil formentlig blive begrænset

Vestjylland For abonnenter

Varmen og orm er værre end antallet af genudsættelser af vardelaks

Leder For abonnenter

Det mener Dagbladet: Lyt til 'praksis-partisanens' gode råd

Praksis-partisan. Sådan kalder Peder Sørensen sig selv. Han har gennem 11 år været leder af Produktionsskolen i Skjern og ved derfor af erfaring, at en praktisk tilgang til liv og læring virker bedre end alverdens bøger. I hvert fald for de elever, som er kommet på netop den skole, fordi de af den ene eller den anden grund er løbet sur i det almindelige skolesystem. Mange af dem har ikke verdens bedste oplevelser med sig i skoletasken, og før de kan blive klar til igen at binde an med bøger og teori, skal de lære at tro på sig selv. Det sker ifølge Peder Sørensen bedst gennem netop praktisk arbejde. Det er i der, langt hovedparten af eleverne har deres styrke, og det er derfor her, der er en basis, man kan bygge en selvtillid op på. At det virker, viser de tørre tal fra skolen i Skjern: 70 procent af eleverne er kommet videre i uddannelse eller arbejde. Med andre ord masser af solstrålehistorier om mennesker, der blev grebet, efter at de var snublet i starten, og som lærte at stå på egne ben. Men nu er det slut: Skolens seneste afgangshold blev også det sidste. Landets produktionsskoler lukker nemlig med udgangen af juli og bliver i stedet til FGU'er - Forberedende Grunduddannelse, der også skal hjælpe eleverne videre til uddannelse eller arbejde. På FGU kommer eleverne ind på ét af tre spor: Et, hvor de kan forbedre sig i boglige fag, et andet til de unge, der kan lide praktisk arbejde, men som også gerne vil forbedre sig i dansk og matematik, og endelig et tredje spor, hvor de unge er i virksomhedspraktik det meste af tiden og resten af tiden i skolepraktik med undervisning i fag, der er relevante for praktikken. Forhåbentlig vil den nye uddannelse vise sig lige så effektiv til at hjælpe ikke mindst de skrøbelige blandt eleverne videre, som Produktionsskolen var. Det er som bekendt ligegyldigt, hvilken farve katten har og hvad den hedder - bare den kan fange mus. Men det vil være klogt at lytte til erfaringerne fra 'praksis-partisaner' som Peder Sørensen. For hvis man vil skabe nye solstrålehistorier, er det afgørende at have fokus på hver enkelt elevs muligheder. Først når de tror på sig selv, kan de være de klar til de boglige fag. Det lyder både enkelt og indlysende.

112

Dåsekaster i BMW fik kolde fødder: Meldte sig selv til politiet

Vestjylland For abonnenter

Leo fra Vemb blev 80 år: - Han var en klippe

Tarm

Har du skjulte skatte? Så vil TV2 Fri gerne se dig til Markedsdage i Tarm

Skjern

Flere vil i de ukendtes grav - kirkegård åbner ny afdeling med anonyme grave

Annonce