Annonce
Videbæk

Pris for genåbning af blomsterbutik

Fra venstre Egon Sørensen, Ole Ramsing og Hans Jørgen Olesen, der fik tale og pokal overrakt af Rasmus Nørgaard Mikkelsen fra Erhvervsgruppens bestyrelse. Foto: Søren Palmelund

Erhvervsgruppen Spjald - Initiativpris uddelt for første gang som tak for nyt initiativ

Spjald: Egon Sørensen, Ole Ramsing og Hans Jørgen Olesen fik Erhvervsgruppen Spjald - Initiativpris for genåbningen af Krog Blomster i Spjald by. Prisen blev overrakt for første gang på foreningens generalforsamling.

Det var Rasmus Nørgaard Mikkelsen fra Erhvervsgruppens bestyrelse, der overrakte initiativprisen.

I talen for prismodtagerne blev det fremhævet, at selv om noget lukker ned, så betyder det ikke, at noget skal være slut i Spjald. Med energi og kapital arbejdedes der hurtigt og sikkert for at få ting til at blomstre.

- Ihærdigheden betød en genåbning af Krog Blomster i Spjald by. At det er godt for borgerne, for Spjald og det øvrige erhvervsliv, er der ingen tvivl om. Men initiativet giver også et ungt menneske muligheden for at øve sig i at være selvstændig uden fra begyndelsen af have de økonomiske forpligtelser. Driften af Krog Blomster følges stadig nøje, og ingen er blege for at give en hånd med. Det er prisværdigt, og det er med glæde, at prisen i år går til Egon Sørensen, Ole Ramsing og Hans Jørgen Olesen, lød motivationen.

Med prisen følger et gavekort på 500 kr., som modtagerne blev opfordret til at bruge på en buket til sig selv.

Ved sidste års generalforsamling blev Jubilæumsfondens initiativpris uddelt for sidste gang. Modtageren af pokalen var Ramsing Cup repræsenteret ved Aksel Vestergaard. Pokalen er kun til låns et år, så den blev på generalforsamlingen i år givet videre til Brejning Egnsmuseum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing For abonnenter

Kontantløst samfund: En tur i biografen kostede samleren den bedste mønt - men pigen var køn

Annonce