Annonce
Skjern Håndbold

Primo Tours lægger navn til herrernes håndboldliga: - Vi ligger lige midt i håndboldland, siger rejsedirektør

Når ligastjernerne Bjarte Myrhol og Jesper Nøddesbo fremover skal duellere, bliver det i en helt ny liga. I hvert fald af navn, for sæsonen ud skifter Herre Håndbold Ligaen navn til Primo Tours Ligaen. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Håndboldligaen bugner med jyske klubber, og derfor ser Primo Tours gode muligheder for at møde deres stamkunder eller potentielle rejsegæster i de danske haller.

DANMARK: Tv-udbyderen Boxer har været det, bettingfirmaet 888 har også, og nu er det så rejseselskabet Primo Tours’ tur. Den bedste danske herrehåndboldrække har igen fået et sponsornavn, for efter der i sidste sæson ikke var en navnesponsor til herrernes liga, har rejsebureauet fra Ringkøbing købt retten til at navngive rækken.

- Vi er meget tilfredse med, at Primo Tours indtræder som samarbejdspartner til herrehåndboldligaen, siger direktøren for Divisionsforeningen Håndbold, Thomas Christensen, i en pressemeddelelse.

Vi synes, det er sjovt at bruge markedsføringspengene ved at komme ud at se kunderne i øjnene. Succeskriteriet er, at håndboldtilskuerne skal synes, det er blevet sjovere af, at vi har været der.

Bjarke Hansen, direktør, Primo Tours

Spytter i forvejen penge i håndbold

Primo Tours er da også en kending af dansk håndbold. Bureauet sponsorerer i forvejen Skjern Håndbold, hvor man bruger en oppustelig flysnude som spillertunnel. Rejsebureauerne Suncharter og Århus Charter, som begge ejes af Primo Tours, sponsorerer henholdsvis Aalborg Håndbold og Århus Håndbold. Og for tre år siden hed den danske damehåndboldliga Primo Tours Ligaen.

Håndbolden er med andre ord et fokuspunkt i Primo Tours, som har en bred jysk forankring.

- Vi ligger lige midt i håndboldland. Det er en meget jysk sport, så mange af klubberne ligger i vores område. Det giver mulighed for, at vi kan lave en masse aktiviteter og kan møde kunderne, der hvor de bor, og vi kan hjælpe dem med at heppe på de lokale hold. Vi synes, at vi og håndbold matcher rigtig godt. Håndbold er en sport, hvor man holder med det lokale, vi er et lokalt bureau, og vi har mange kunder fra de lokale områder, siger medstifter og direktør hos Primo Tours Bjarke Hansen til Jysk Fynske Medier.

12 af ligaens 14 hold har da også hjemmebane i Jylland, og tilhængerne af fynske GOG kan også hurtigt smutte en tur i Billund Lufthavn for at rejse med det vestjyske bureau.

Vil gøre det sjovere for tilskuerne

For at engagere de lokale håndboldtilhængere rundt om i landet vil Primo Tours ikke blot nyde, at de får gulvreklamer i bedste sportssendetid, når TV 2 og TV 2 Sport sender håndbold. Bureauet vil også sende eventteams ud til flere kampe i løbet af sæsonen.

Her kan håndboldtilskuerne i Primo Tours Ligaen forvente at hilse på nogle af rejsebureauets rejseguides, der vil stå for konkurrencer, underholde under timeouts eller bare give en personlig velkomst, når håndboldentusiaster træder ind i hallen. Den personlige kontakt er en vigtig del af sponsoratet, mener Bjarke Hansen.

- Vi synes, det er sjovt at bruge markedsføringspengene ved at komme ud og se kunderne i øjnene. Succeskriteriet er, at håndboldtilskuerne skal synes, det er blevet sjovere af, at vi har været der, siger direktøren.

Sponsoraftalen løber til udgangen af denne sæson. Primo Tours har ikke ønsket at sige noget om prisen for sponsoratet.

Primo Tours

Primo Tours

Rejsebureauet fra Ringkøbing blev oprettet i 2009. Siden Bjarke Hansen og Henrik Søndergaard stiftede virksomheden, er den gradvist blevet udvidet.

I dag er også Suncharter og Århus Charter en del af koncernen, mens man også har købt Beach Tours. I år har Primo Tours tillige oprettet rejseselskabet Verdn.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Fælles opråb fra fire rektorer: Elever arbejder alt for meget

Annonce