Annonce
Ringkøbing

Primo Tours køber københavnske Beach Tours

Primo Tours har overtaget det københavnske rejsebureau Beach Tours. Screen dump af Beach Tours hjemmeside.

Ringkøbing-bureauet har købt københavnsk charterbureau, der blev etableret i 2015; sælger er Aller Leisure, der er en del af Aller-koncernen.

RINGKØBING: Primo Tours har købt det københavnske rejsebureau Beach Tours af Aller Leisure, der er en del af Alle-koncernen.

- Rent geografisk passer Beach Tours godt ind i Primo Tours-koncernen, der ud over Primo Tours også består af Suncharter og Århus Charter, siger direktør Bjarke Hansen.

- Vore tre nuværende charterbureauer er udelukkende repræsenteret i Jylland - Suncharter i Nordjylland, Århus Charter i Østjylland og Primo Tours i Vestjylland. Beach Tours har derimod i høj grad fokus på det sjællandske og københavnske område, så vi ser spændende geografiske synergier mellem de nu fire forskellige brands i Primo Tours-koncernen, fortsætter han.

Beach Tours er et forholdsvis nyt charterbureau, der er etableret i 2015. Det har Costa Brava, Costa del Sol, Gran Canaria, Kreta og Thailand som sine største rejsemål.

Set med Bjarke Hansen øjne er Beach Tours ikke alene interessant på grund af beliggenheden i København.

Annonce

Dynamic Packaging

- I dag tilbyder Beach Tours såkaldt dynamic packaging som et alternativ til de traditionelle charterprodukter. Det giver mulighed for at teste helt nye rejsemål med et begrænset antal gæster og med efterfølgende mulighed for at skalere op til egne charterfly.

Denne fleksible chartermodel giver kunderne langt større muligheder for at sammensætte deres rejser end traditionelle charterrejser, siger Bjarke Hansen.

- I stedet for at tage af sted en, to eller tre uger, kan man måske vælge at tage på charter i fire dage, syv dage eller otte dage, siger han.

Beach Tours flyttes til Ringkøbing, så synergierne på tværs af koncernen kan udnyttes bedst muligt, men vil fortsat blive markedsført og videreudviklet som selvstændigt brand, fastslår Bjarke Hansen.

Aller måtte i foråret ifølge Mediawatch tilføre Beach Tours en kapitalforhøjelse på ni millioner, efter at selskabet i 2017 havde tabt fire millioner.

Bjarke Hansen siger, at parterne har aftalt ikke at oplyse de nærmere detaljer omkring den økonomiske side af salget.

- Aller Leisure har taget en strategisk beslutning om at satse på gruppe- og pensionistrejser og har ledt efter en køber til Beach Tours, der kunne videreføre selskabet, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Frivillige foreninger kan blive fritaget for affaldsgebyr på genbrugspladser

Annonce