Ringkøbing

Primo Tours køber københavnske Beach Tours

Primo Tours har overtaget det københavnske rejsebureau Beach Tours. Screen dump af Beach Tours hjemmeside.

Ringkøbing-bureauet har købt københavnsk charterbureau, der blev etableret i 2015; sælger er Aller Leisure, der er en del af Aller-koncernen.

RINGKØBING: Primo Tours har købt det københavnske rejsebureau Beach Tours af Aller Leisure, der er en del af Alle-koncernen.

- Rent geografisk passer Beach Tours godt ind i Primo Tours-koncernen, der ud over Primo Tours også består af Suncharter og Århus Charter, siger direktør Bjarke Hansen.

- Vore tre nuværende charterbureauer er udelukkende repræsenteret i Jylland - Suncharter i Nordjylland, Århus Charter i Østjylland og Primo Tours i Vestjylland. Beach Tours har derimod i høj grad fokus på det sjællandske og københavnske område, så vi ser spændende geografiske synergier mellem de nu fire forskellige brands i Primo Tours-koncernen, fortsætter han.

Beach Tours er et forholdsvis nyt charterbureau, der er etableret i 2015. Det har Costa Brava, Costa del Sol, Gran Canaria, Kreta og Thailand som sine største rejsemål.

Set med Bjarke Hansen øjne er Beach Tours ikke alene interessant på grund af beliggenheden i København.

Dynamic Packaging

- I dag tilbyder Beach Tours såkaldt dynamic packaging som et alternativ til de traditionelle charterprodukter. Det giver mulighed for at teste helt nye rejsemål med et begrænset antal gæster og med efterfølgende mulighed for at skalere op til egne charterfly.

Denne fleksible chartermodel giver kunderne langt større muligheder for at sammensætte deres rejser end traditionelle charterrejser, siger Bjarke Hansen.

- I stedet for at tage af sted en, to eller tre uger, kan man måske vælge at tage på charter i fire dage, syv dage eller otte dage, siger han.

Beach Tours flyttes til Ringkøbing, så synergierne på tværs af koncernen kan udnyttes bedst muligt, men vil fortsat blive markedsført og videreudviklet som selvstændigt brand, fastslår Bjarke Hansen.

Aller måtte i foråret ifølge Mediawatch tilføre Beach Tours en kapitalforhøjelse på ni millioner, efter at selskabet i 2017 havde tabt fire millioner.

Bjarke Hansen siger, at parterne har aftalt ikke at oplyse de nærmere detaljer omkring den økonomiske side af salget.

- Aller Leisure har taget en strategisk beslutning om at satse på gruppe- og pensionistrejser og har ledt efter en køber til Beach Tours, der kunne videreføre selskabet, siger han.

0/0
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

'Praksis-partisan' efter Produktionsskolens lukning: Vi skal stadig give de unge troen på, at de kan noget

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Mildere klima stiller vestjyske æbler bedst: - Det ser fornuftigt ud, siger lokal avler

Hvide Sande

Farlige fund i Fiskeriets Hus: Storebror ville ikke røre krabberne - men femårige Anker er ikke bange

Vestjylland

Verdensstjerner lægger nok engang vejen omkring Nørre Vosborg

Vestjylland For abonnenter

Leo fra Vemb blev 80 år: - Han var en klippe

Leder For abonnenter

Det mener Dagbladet: Lyt til 'praksis-partisanens' gode råd

Praksis-partisan. Sådan kalder Peder Sørensen sig selv. Han har gennem 11 år været leder af Produktionsskolen i Skjern og ved derfor af erfaring, at en praktisk tilgang til liv og læring virker bedre end alverdens bøger. I hvert fald for de elever, som er kommet på netop den skole, fordi de af den ene eller den anden grund er løbet sur i det almindelige skolesystem. Mange af dem har ikke verdens bedste oplevelser med sig i skoletasken, og før de kan blive klar til igen at binde an med bøger og teori, skal de lære at tro på sig selv. Det sker ifølge Peder Sørensen bedst gennem netop praktisk arbejde. Det er i der, langt hovedparten af eleverne har deres styrke, og det er derfor her, der er en basis, man kan bygge en selvtillid op på. At det virker, viser de tørre tal fra skolen i Skjern: 70 procent af eleverne er kommet videre i uddannelse eller arbejde. Med andre ord masser af solstrålehistorier om mennesker, der blev grebet, efter at de var snublet i starten, og som lærte at stå på egne ben. Men nu er det slut: Skolens seneste afgangshold blev også det sidste. Landets produktionsskoler lukker nemlig med udgangen af juli og bliver i stedet til FGU'er - Forberedende Grunduddannelse, der også skal hjælpe eleverne videre til uddannelse eller arbejde. På FGU kommer eleverne ind på ét af tre spor: Et, hvor de kan forbedre sig i boglige fag, et andet til de unge, der kan lide praktisk arbejde, men som også gerne vil forbedre sig i dansk og matematik, og endelig et tredje spor, hvor de unge er i virksomhedspraktik det meste af tiden og resten af tiden i skolepraktik med undervisning i fag, der er relevante for praktikken. Forhåbentlig vil den nye uddannelse vise sig lige så effektiv til at hjælpe ikke mindst de skrøbelige blandt eleverne videre, som Produktionsskolen var. Det er som bekendt ligegyldigt, hvilken farve katten har og hvad den hedder - bare den kan fange mus. Men det vil være klogt at lytte til erfaringerne fra 'praksis-partisaner' som Peder Sørensen. For hvis man vil skabe nye solstrålehistorier, er det afgørende at have fokus på hver enkelt elevs muligheder. Først når de tror på sig selv, kan de være de klar til de boglige fag. Det lyder både enkelt og indlysende.

Hvide Sande

Vesterhav Syd: Snart går svejsningen af røde rør ved Holmsland Klitvej i gang

Danmark For abonnenter

Notre Dame var meget tættere på at styrte sammen, end folk almindeligvis ved

Ringkøbing-Skjern

Søren Elbæk til nye ministre: Kom og se, hvorfor vi har brug for en 2+1-vej

Hvide Sande

Klitter ryddes for invasiv art: Klegod erklærer rynket rose krig

Annonce